2006-08-23
 13:04:16

Jobberbjudande i Spanien...

Jag har bra mycket flyt nu alltså... blev erbjuden ett jobb som horse groom i spanien hos en hoppryttare. Men kanske inte riktigt min grej, gillar ju inte hinder och sånt... Men sen har jag ett annat ställe som behöver nån om 3 månader så det kanske man skulle satsa på! Hej å hå, det går undan nu serni =)

Sola skiner i Göteborg idag, ovanligt värre. Annars har dom senaste dagarna varit rätt mörka på flera sätt.

Satt å kollade in Karins resdagbok också. Massa skojiga kort hade hon. Blir ju så avundsjuk. Jag vill också va i solen å ha skoj å göra massa nya roliga saker. Hoppas verkligen att hon har det bra nu och att det har varit värt det!

I helgen va jag å Carl å fikade med Svante å han tjej på fredagen å sen gick jag å Carl vidare till Chez Amis och tog en bärs, mer orkade vi inte med den kvällen. Sen på lördagen hade vi inget å göra så jag å Carl drog på bio. Vi såg Offside, sjukt rolig komedi med såndär efterlängtad låg humor.

"It's like in the movie: Now we blow the cops"

Ja ni kan ju räkna ut själva va det blir på svenska =) Torkel Pettersson är gud.

Ikväll är det städning som gäller, kul eller... njah, vad hände med gratis hemhjälp? :P

Puss
M
2006-08-17
 10:19:27

Saknar min Diana

En gång hade jag ju liksom nästan en egen häst... jag saknar det nåt så fruktansvärt!!!

Idag, imorse hände nåt helt sjukt jävla fantastiskt! Hitta en hemsida jag verkligen behövde så nu är nog målet närmare än vad man tror. Herregud, jag kan inte sluta le alltså. Nu gäller det ju bara att slipa på engelska, hästtermerna, lära sig spanska eller nåt å sen bara dra iväg =)

Adios amigos =)

Händer en massa nu känns det som... Mamma kommer nästa helg. Ska blir gött å umgås lite med henne. Sen åker man ju till Lysekil som vanligt i början på september. Uuhh va jag längtar. Tråkigt nog så är det ingen som vill hänga på =( Hallå?
Sen ska man ju på utbildning på nya jobbet om en vecka ungefär. Kommer bli riktigt spännande, alltid kul med nåt nytt och jag bara längtar efter att få sätta tänderna i nåt.

Funderar på att ta en vit månad också... kanske kunde behövas. Kunde ju va gött å spara in lite cash å så. Alkoholen gör ju bara konstiga saker med mitt huvud =) Hör å häpna.

Nu är iaf Carl hemma, nice det. Snart kommer Ronny. Sen e det ju så att det bara fattas att ett förhållande går i kras å jag flyttar hem så är allt som vanligt igen, det e så det måste sluta! :P

1 h 42 min and counting....

2006-08-14
 11:41:37

Ny vecka nytt jobb :D

Ja för är man inte grym när det enda man gör e å ringa ett samtal å sen har man sig ett extrajobb, jag undrar jag när jag blev så grym ?!?
Men det känns gött, ska gå dit å hälsa på dom om en liten stund... coolt värre faktiskt. Ska blir gott med lite extra pengar i fickan =)

Annars känns det ju fan som att hösten har kommit. Men jag vägrar gå med på att det inte blir några fler baddagar vid havet... kom igen nu! Det måste blir mer SOL!

Sitter för tillfället på jobbet å letar Spanien-jobb.. det går väl sådär får man lov å säga. Egentligen skulle jag ha skrivit mitt cv på engelska också, men det e ju en dag imorrn med. I övrigt så är chefen lika snurrig som vanligt... börjar tro att hela företaget e helt kaputt.

Längtar verkligen efter att få träffa O också... tror det skulle va precis vad jag behöver just nu. Eller ja, intressant skulle det bli iaf =)

Snart kommer iaf Carl å Ronny hem, det blir nice... hoppas jag :P Dom kanske har blivit helt nya människor, vem vet!?!

Puss på darlingen....


2006-08-09
 09:47:17

Flytta eller inte flytta?!?

Hahha, som om man måste bestämma sig, livet blir som det blir... jag lovar. Jag skulle aldrig vilja ha ett sjukt förutbestämt liv, hade jag inte pallat med. Så därför låter jag frågan om jag ska flytta va öppen. Men som jag sagt till kompisarna så lutar det ju mest åt att man flyttar utomlands för tillfället,.

För jag vill ju göra nåt med mitt liv, inte fastna på ett ställe med en person, på ett jobb... nejtack. Jag vill se nya saker, för att låta klyschig; vidga mina vyer å sånt där. Jag är alldeles för rastlös för att kunna nöja mig med ett jobb på Ica, man, barn och villa redan nu... hallå eller? Jag vill ju komma nånstans i karriären. Sen om man träffar nån, det spörs ju. Inte har jag nån panik med det, man är ju fö fan bara 23.

LEVA LIVET..... JA!

I övrigt så rullar det på som vanligt... kalaset är i stan nu och EM. Det senare mest spännande. Kalaset har man tröttnat på för länge sen....

Imorrn ska man iaf med Anders å kolla på en asschysst lägenhet, med takterass och massa nice grejer. Jag måste ju va grym som hittar sånt :P Man kanske skulle blir mäklare? haha. nejdå. Men kul å göra nått med Anders ju.

Nej nu ska jag ringa på ett jobb. Vi ses älsklingar!

Puss