2006-07-29
 21:06:17

Öl hos Claus nu =)

Jag å Claus har sex säger han... men jag vet inte hur det ska gå när man sitter vid datorn samtidigt :D Yeah. Det är ju nästan som vanligt igen =)
Ringde max, måste tjata. JA!
Jocke gör nåt annat... Nedde ringer sen. Kanske kan bli nåt :D Coolt. Jävla Claus som har ont i tån.... Fan.

Blir snart mer bärs, hamn å kanske krog. Det e gött med Karlstad =) Jag tänker säga upp mitt skitjobb å flytta hem såklart :D Det förstår ni väl... Claus säger att han inte känner nån flicka som förstår han. Tur att man datanörd :D

Puss
2006-07-26
 00:05:50

Öl hos Jocke

öl å öl å mera... eller njah,... det kom av sig lite... blir lätt så när man inte käkat nåt. skulle ju grilla å allt....

blev sjukt trött på s förut också, säga att man ska styra upp å sen ringa.... å så hör han inte av sig alls... blähh, jag satt ju liksom hemma å vänta, helt i onödan, men är jag förvånad? nej, inte direkt. Jag ringde ju typ 20 ggr, inget svar. Det e ju precis som vanligt...

Nu sitter jag å klurar på om jag ska ta en taxi hem eller om jag ska gå serru... jocke klagar på att jag skriver :D

fultal.com <--- kolla in den, hoppas det går bättre för er än för mig :P

puss å gonatt
2006-07-25
 14:16:02

Jag är kass, jag vet...

På att skriva här alltså... =) Hehe. Nu är man i Karlstad igen, solen skiner som alltid, men jag tvivlade på det och drog inte till stranden, fan va jag ångrar mig nu. Jaja,. blir nog fler dagar =)

Frågan är ju bara vad man ska göra här hela veckan... vet inte nåt om folk längre... sjukt. Alla kanske har glömt bort lilla mig?!?

Ikväll ska jag nog grilla iaf, med eller utan sällskap.... skit samma liksom. Jag orkar inte bry mig bara för att jag är i karlstad... kom jag just på!

Annars längtar jag efter att träffa en viss person.... så sugen på det nu!

Måste dra, jag å min svarta cykel. Vi vill ha isthe å käk =)

Ses vi älven, jag lär bada =)

Puss
2006-07-18
 01:49:38

Efter en vecka i Karlstad

Jo veckan i Karlstad innehöll det mesta.... Började med att vi va på Bomsta på onsdagen, jag å Sofie, det blåste kallt å vi frös men vi trotsade vädret och badade iaf. Det va gott. Sen käka vi inne i stan å kikade lite på folk.
Sen onsdag kväll va jag ute med Karin å hennes kompisar, riktigt trevligt, va på Nöjes uteservering först å sedan på själva Nöjes... coolt att det va så schysst på en onsdag.

Torsdag kom morfar å vi käka lite lunch. Sen sov jag mestadels, hade nog solfrossa.... och sen va det väl psykiskt också...

Fredagen var ju begravningen, det blev verkligen inte som jag hade trott.... det gjorde så ont bara. Men det va fint.
Sen på kvällen satt hela familjen å grilla å käka massa god mat i trädgårn hemma. Inte ofta det händer.

Lördag va det utgång på Blue moon bar, inte mycket å säga om det, blev som vanligt....

Söndagen va lugn, tog en cykeltur med mamma å käkade Vedugnspizza. Alltid lika gott.

Nu är man tillbaka i Gbg och det känns både skönt å inte... det känns ju inte riktigt hemma här. Jag vet inte varför. Men det har alltid varit så. Kanske beror på lägenheten eller jobbet jag har ingen aning. Imorrn hoppas jag att det blir sol så man kan ligga vid havet och tänka på ingenting, bara lyssna på vågornas brus. Jag behöver verkligen lite sånt efter flera veckors psykisk stress.

Tråkigt att folk ska bli sura på en över ingenting också, jag orkar verkligen inte med det. Jag förstår ju inte varför, eller kanske lite. Men inget stämmer och jag blir inte klok på personen alls. Kanske lika bra å ligga lågt ett tag.

För övrigt så längtar man mest borta hela tiden.... *suck*
2006-07-08
 21:11:02

Huvudet värker...

Men jag är fan glad ändå! Har hittat ett guldjobb som jag ska söka helt klart... så sanslöst så det knappt kan va sant =)

Appropå förra inlägget så har det problemet löst sig, helt av sig självt faktiskt. Skönt det med =) Allt är inte så illa som man tror. Det går ju att övervinna med lite ändring av tankar å sånt.

Sitter å är trött på min dator nu, den går otroligt långsamt. Gaah.

Imorrn blir det fröhoppningsvis Saltholmen, hoppas verkligen det e fint väder! Jag vill ju sola å bada en massa mera. Titta på folk å sånt. Alltid gott å bara ligga å kolla på folk å lyssna på deras underliga konversationer. Hehe. Folk snackar mycket skumt å glömmer väl bort att alla andra hör.

Å så har ju fotbollen börjat, undrar om man orkar se... känns ju sådär intressant va. Det får kanske bli lite ps istället. Va ju inte igår man spela lite =)

Tråkigt nog va det ju inte mycket skoj på tvn heller... fast det e trots allt skönt å va hemma en hel helg, vila upp sig å så, inte dricka nån alkohol. Fast måste erkänna att jag är grymt sugen på en kall bärs =) Som alltid, kanske är en sjukdom eller nåt :P haha, nej inte är man alkolist bara jävligt förtjust i öl =)

väldigt elite idag. JA =)
2006-07-06
 21:57:08

Jaha, då blev det precis...

...som jag trodde. Det e ju kul att när man alltid förväntar sig det värsta då händer det också. Men nånstans där inne hade man ju hoppats på ett annat svar. Så nu sitter man här helt ledsen igen. Fan. Det är alltid likadant. Antagligen därför det är så sällan nu.... jag är trött på det. Vettefan vad man ska göra....

Tårarna rinner nu...

All skit kommer verkligen i klumpar...

2006-07-05
 11:31:34

Nytt jobb idag...

Sitter på det nya jobbet idag, massor att försöka lära sig och allt känns en smula snurrigt för tillfället. Började ju med att jag fick vänta ute i trappuppgången i 20 min för att ingen va här när jag skulle börja. Känner mig inte så värst motiverad att va här....

För det känns plötsligt ganska tungt, det känslan jag trodde skulle komma förra veckan kom nu istället. Kanske för att begravningen börjar närma sig. Kommer kännas jobbigt att komma hem å träffa alla. Det e svårt.

Annars måste jag säga att jag är jävligt trött på folk som är så själviska. Lite flexibel måste man ju vara, ställa upp å så. Jag gör det på folk jag knappt känner, varför får man aldrig nåt tillbaka? Gäller både småsaker och reaktioner på mormors bortgång...
Faktiskt bara en person som verkligen har förstått än så länge... å det e Karin. Tack och lov att hon säger så mycket kloka saker. Saker man verkligen behövde höra.

*suck* så har man börjat tvivla på andra personers.... vad ska man säga.... intresse kanske. Jag vet inte om jag kräver för mycket... jag vill ju bara så gärna.

Sitter å kollar flygbilljett nu, hoppas man kan ta sig ner å hälsa på Ronny iaf, det vore fan grymt alltså! Behöver lite glädje just nu! Och kan man verkligen umgås en dag utan att skratta med eller åt Ronny, NEJ, tror itne det va =)

Iaf, lunch om 30 min, känns gott. Här sitter man ju bara å räknar timmarna till hemgång. Kommer bli segt att jobba till fem idag... blä.

Puss.
2006-07-03
 21:44:22

Oh maj god...

Gjorde något nästan förbjudet, hemskt porrigt och sjukt nice här innan helgen. Men jag blev bara tvungen för det va så skönt å läsa hans ord när han såg det. Tankarna börja snurra i huvvet på mig å det va bara tur att jag inte såg honom... då hade det varit alldeles för olidligt... =)  Frågan är vad man ska göra när man tänker på dom sakerna han sa varje dag... det lär ju synas i ögonen på en.. hehe.

Annars satt jag hela dagen å kollade lunar, efterfesten å annat onyttigt eftersom jag inte hade nåt å göra på jobbet, jävla kungälv. Man får ju ångest när man sitter inne å tittar på den blå himlen.

Men imorrn ska vi iaf bada efter jobbet, hoppas jag. Måste kolla upp läget lite nu tror jag... men det vore asnice va. Liksom kyla ner sig lite innan man drar till gymet å härjar.

På ons å torsdag ska jag va på ett nytt ställe. Så skulle man tydligen ha kavaj, jag fattar inte hur dom tror att man ska orka ha kavaj när det är sååå här varmt va. Helt sanslöst. Undrar om jag ska ringa dom å kolla om man kan ha nåt annat. Annars kommer jag ju gå under.

Nästa vecka drar man ju iaf till karlstad, förstår bara inte vart jag ska få pengar till det ifrån... alltid är det nåt med pengar... *suck*
Å jävlar, skulle ju laga mat också. Gaah.

Över och ut.

Puss