2007-08-31
 16:19:09

Sista...

Sista minutrarna på detta jobbet nu. Hej då! :P

Jag fick present... dom är sååå söta... säger att jag har vart värsta klippan. Gött stolt man känner sig då. Nästan så man tycker det lite jobbigt å sluta. Fast nääääeejj.... Det e ju bara nu när man fått beröm som man ha tyckt det vart bra. Innan så ville man ju spy på det. Så JAAAAAA! Weeeehhooo :D

Vi ses i helgen?

Puss
2007-08-29
 21:09:24

Utmattad, utbränd, ute?

Ja inte vet jag. Men rent psykiskt så känns det som att det inte finns nån energi kvar... Det enda som egentligen håller mig på banan är väl hästen. Jag insåg idag hur mycket jag behöver ha en häst och ett stall att åka till. Långt bortom all stress och press och krångel. För man måste ju verkligen sluta tänka på allt annat och bara koncentrera sig på hästen...
Men idag har jag verkligen mått kasst. Hjälp säger jag bara. Tur att man tog sig i kragen å åkte en sväng till stallet med grejer annars hade jag nog bara brutit ihop å mått ännu sämre. Bläääähh.
Som tur är ska man dit igen, till stallet alltså, imorrn... behövs... å träningsvärken är väääääldigt välkommen!

Mycket som händer framöver...

Rida islandshäst på lördag

Fiska i Lysekil 8-9 sept

Lektion på Trolla 9 sept

Ung i HTF råd i Sthlm 20-23 sept

Fast som tur är så ser jag bara fram emot alltihop.... kan nog va bra för själen!

I övrigt har jag tänkt mycket på en person på senare tid... bra och dåligt antar jag. Vet inte riktigt vad det är. Men det finns iaf ingen press att ta reda på det.

Ny dator har jag också förresten... nog det näst bästa som hänt denna veckan,.

Puss

2007-08-24
 17:05:52

Här är hon...

Den söta hästen som jag ska rida framöver... Trolla heter hon. Världens gulligaste!
Hoppas verkligen det ska gå bra nu. Ska ha henne själv för första gången på tisdag. Lite nervöst faktiskt =)

image47

Annars så känner jag mig grymt sugen på alkohol... haha. Jag är hemsk =) Får bli en vinare sen kanske.

Puss
2007-08-22
 14:03:56

Boende-KRIS!!!!!!!

Just det, måste skrämma upp er lite. Men jag MÅSTE verkligen ha nånstans att bo i 4 veckor från den 24/10....

Dom ska ju renovera stammarna hemma hos mig och jag kommer nog inte kunna bo kvar vad jag kan förstå. Även om dom säger det... men dom är nötter. Ärligt talat, vart ska jag ta vägen när dom jobbar? Jag har liksom bara 20 kvm. Och om dom tar upp 8 så blir de inte så många kvar sen....
+ att jag helt kommer va utan badrum... fan heller att jag tänker dela dusch och toalett med 20 andra nere på gården, det e fan inte schysst! För jävligt rent ut sagt.

Så jag ber snällt på mina bara knän... kan jag få bo hos nån? Det vore så himla schysst....

Lämna svar under kommentarer.....

Snälla... söta... rara... ;)
2007-08-20
 17:52:56

alla gillar min lugg...

men ändå är jag inte nöjd... jo iofs med håret. Men inte direkt med allt annat. Herregud jag har nog aldrig kännt mig så stressad som de senaste veckorna. Mådde kasst när jag vakna imorse... bläh. Fast just nu känns det helt okej... sitter ensam kvar på jobbet som vanligt... skönt med ensamhet.

snart drar jag med tåget in till stan, det blir bowling med haidi och mattias... kul å se han innan han försvinner för gott (!?!) hehe. Jävla stockholmare. Alltid ska dom locka dit folk.

har kommit på att det e rätt gött å sitta å flirta lite oskyldigt med folk på nätet på arbetstid med... vad som helst som får en att le är ju bra... ellerhur. det kan inte va alkohol jämt som gör en glad. haha.

f ö så har jag varit i karlstad i helgen. det hände inte mycket... precis vad jag nästan hade tänkt. iofs så fick jag kräfter å vin på fredagen hos grannen å det va ju inte fel.
jag å sofie va på stan på lördagen å dega omkring lite... träffade krille en sväng på kvällen, bara en intitt. skulle se film med mamma på kvällen men det funka inte. folk fråga om jag skulle med ut 22.30 men jag palla inte.
söndagsmiddag på söndagen med grillat å massa björnbärspaj gjord med björnbär från trädgården. mums.

nej... gå jag buss, tåg, vagn... nu.
2007-08-17
 08:37:29

Melin är nöjd..

...jag är nöjd.


Frölunda - Färjestad      4-5

Måste säga att jag är lite sur över att jag inte såg matchen... hade varit en grym upplevelse, speciellt när vi vann den på straffar också. All heder till Norda som rodde hem det hela.

Är så äckligt sugen på elitserie matcher nu... gaah, frustration max.



En sak till.... inom snar framtid byter jag jobb. Ska äntligen jobba inne i Gbg igen. Gött å slippa åka tåget till det meningslösa jobbet varje dag. Ska ringa snart och tack ja! =)

Uppdatering... nu har jag sagt upp mig från fortum... (poolia) å börjar snart på det nya. Känns gött värre! haha. Det där lät väl inte så bra, men skit samma



Vi ses i Karlstad i helgen. Hoppas jag.

Men puss på nåra å andra inte.
2007-08-16
 15:04:44

Hockey hockey hockey

Ikväll är det allvar igen. Färjestad spelar mot Frölunda i Borås. Jag e allt lite ledsen över att jag inte är där.... Men det kommer helt klart va det enda man tänker på ikväll. Tråkigt nog sänder dom väl inte matchen nånstans... eller?
Självklart kommer vi köra över det "nya" frölunda som Bäckis snackade så gott om i radion häromdagen.

Nu är det bara 20 min kvar tills jag ska gå från jobbet till tåget till jobbintervjun... shit, jag är faktiskt mer nervös än på länge. Jag va ju inte det på intervjun igår, ansträngde mig nästan inte, men det gick bra iaf. Kan inte va bra, inget direkt wake up call iaf. Men nu ska jag va på topp, göra mitt bästa och övertyga dom!

Imorrn drar man upp till karlstad, för första gången utan speciellt mycket pengar... blir nog inte mycket till utgång även om jag är jävligt sugen. Kanske skulle styra upp nåt... hmmm. Nån bra idé?

Inga sparkar i baken, tack!
2007-08-14
 16:12:31

I will make u hurt...

Ja men va fan, kan nån följa med mig på IFK Göteborg - IF Elfsborg den 15 spetember då?!? Jag är grymt sugen på att dra dit å det e halva priset för mig och en till.. KOM IGEN!

Annars ska jag iaf dra på Qviding - Carlstad United på söndag, haha. Kommer säkert bli en kanonmatch såklart. :P

Det där va väl det mesta jag nånsin skrivit om fotboll här iaf. Kanske borde anstränga mig lite mer. Men va fan. Snart äre hockeysäsong å det blir ju spännande. Ser fram emot att se när dom krossar hv å frölunda framförallt. Se upp Pelle. Din jävla radiosmekare.

Har haft äckligt mycket flyt den sista tiden men så nu sitter man bara å väntar på att allt ska braka ihop. Ja menar, borde det inte göra det? Fast det onda med det goda kanske är att jag har noll pengar... ? Man kan ju alltid hoppas.

E sugen på v 35 nu också... blir med all sannolikhet Jönköping i iaf 3 dagar. Fest?

Övertid nu.
Hej.
2007-08-13
 22:53:52

Galen helg helt klart...

Javisst... här kommer en sammanfattning såklart =)


Fredag: Dagen började med att jag va hos tandläkaren efter att ha sovit minimalt med timmar eftersom jag var så nervös. Det hela gick helt smärtfritt å jag kände mig rätt nöjd efteråt iaf. Sen fick jag skjuts hem från jobbet av Sofie. Gott å komma hem i tid för en gång skull.
Gjorde mig iordning å sen drog jag ner till Excet å mötte upp Sofie och hennes kompisar. Så satt vi där på after worken å tog det lugnt. Riktigt nice. Synd bara att man hade så lite pengar, annars hade jag köpt alla goa drinkar som dom stod å gjorde. Efter en stund vandra vi vidare, jag sprang in på Diamond dogs å leta efter Mattias... dom va där men gick inte så vi drog till Nivå en liten stund å tjötade vidare. Kvällen slutade med att jag å Mattias och Marko satt på Rockbaren å tog det sjukt lugnt. Lagom nice kväll för en fredag.

Lördag: Började med att dra ner till stan å systemet. Sen vart det så varmt så jag åkte en sväng till Härlanda tjärn å solade och badade lite. Gottis värre. Sen skulle det va fest ute i Kungsbacka så jag hoppade på tåget dit... sen när man kom dit... jaa... det va väl inte riktigt min stil å ingen va trevlig så jag drog och Mattias å Marko hängde på. På vägen mot tågstationen snacka vi om helt sjuka saker, ska nog inte nämna dom här, haha. Så när vi kommer ner till "stan" så hör vi värsta sången från en pub så vi drog dit efter att ha druckit lite bärs i en park (det kändes precis som i Karlstad). Så kom vi in på stället, Club Mingel hette det å det vimlade av 18åringar. Sjukt. Vi drack Mintu, sikken överraskning :P Dansade å så. Sen tröttnade jag å tog tåget till stan.
På tåget snacka jag med Glenn, från Göteborg "alla heter Glenn i Göteborg" sjöng jag :P

Gick upp mot avenyn å när jag går förbi Avenyn no 1 så ser jag nåra bekanta ansikten. Då äre Peter å hans kompisar som har svensexa. Jag joinade å tjötade med dom, hur trevliga som helst =)
Sen bestämdes det att vi skulle gå på strippklubb... haha, åkej sa jag å trodde aldrig det skulle bli så. Men så stod vi där på 2:a långgatan å letade efter stället. Vi hitta det eftersom jag visste vart det va, haha. Aldrig vart där. Så nu har man verkligen vart på strippklubb för första gången. Det va ju en upplevelse helt klart. Det va blandade känslor, allt från impad till äcklad. Det va ju tillome andra brudar där... trodde jag aldrig.
Kvällen/natten/morgonen slutade med att man väntade en halvtimme på vagnen på järntorget. Va hemma kvar i sex... helt död :P

Söndag: Inte mycket som hände på hela dagen, eller ja, kom på att jag va extremt fattig, allmosor någon? Och senare på kvällen när jag va på väg hem från affärn så ramlar jag i stentrappan å slår upp stortån så nageln går av å det blödde överallt. Gjorde ont som fan... å jag kan fortfarande inte gå på den. Gaaah.


Kommande veckan är fullbokad nästan iaf... fattas bara att boka in en tvättid... eller åka till Karlstad.

Gonatt.
2007-08-10
 15:19:39

Man kan äga...

...äga guld och silver, men inte en människa, inte en människas känslor...

Snaaaaart slutar man jobbet å då blire åka bil hem med Sofie å sen fixa sig å iväg på after work, precis vad jag behöver. Plus att jag ändå måste fira att jag har sånt flyt för tillfället =)

Sitter å lyssnar på grym musik, Johnny Cash, Suzzies Orkester m fl. Tur man har mp3n för att ta sig igenom dagen.

Nej, over and out. Ni lär höra å se mer av mig imorrn här på bloggen =)

Å ring om ni vill sällskapa i öldrickandet =)

Puss
2007-08-09
 02:14:59

Första doppet... igen!

Ja igår blev det nästan så. Kändes verkligen som första doppet på sommaren fast det är augusti. Men det va sååå skönt. Jag kände verkligen inte för det först men sen så gav jag med mig å Mattias hämtade mig å vi skulle dra till Delsjön först, sen havet men vi hamnade vid Långvattnet. Riktigt nice ställe det där. Riktigt klart vatten till att börja med iaf... sen grumla det till sig lite, men va fan. Det va inte svinkallt iaf =)

Så efter badet drog vi å hyrde film. Det blev Linas kvällsbok eftersom Sofie sagt att den skulle va grym. Å jävlar va vi skratta å va hemskt mycket man kände igen sig hela tiden. Inte klokt. Så se den, verkligen! =)
Bilden säger väl ändå allt....

image46
2007-08-06
 22:38:47

SJUKT BRA HELG!!!

Så sanslöst rolig helg det har varit... bästa på jäääävligt länge.

I fredags va det förfest hos Anders med Christian å Rebecka. Nice nice. Det va som det alltid var =) Sen när man kom ner till stan så mötte jag Johan å hans Jesus-kompis. Fulla som grisar va dom å jag skrattade åt Johan resten av natten, tur att inte jag är fullast jämt :P

På lördagen va jag å Johan på stan å shoppade lite, eller ja, han shoppade å jag såg på. Så drack vi mängder av kaffe å försökte bli av med bakfyllan. Heh. Det va gott i solen iaf.
Jag drog till Härlanda tjärn på eftermiddagen å myste lite där på en klippa. Så messade Stefan att dom skulle grilla så jag styrde upp å så drog jag å Haidi dit lite senare. Blev ingen grillning men däremot vin å kaluha å AIK-trubaduren på stereon. Johanna å Tjus va så klart där också :P
Så drog vi till stan... mötte Hassan å Hannes utanför 7 eleven. Så vi sätter oss där å dricker 3.5or, så joinar Mattias å Täng oss å tar nån öl dom med.
Sen bar det iväg in på Hard rock även fast Mattias först inte ville, haha. "Jag vill inte bli så full idag". Jag snackade tydligen med Jocke nån gång under kvällen men varken han eller jag kommer ihåg det. Vi hängde i baren å på dansgolvet om vart annat. Haidi snacka med nån underlig. Alla va iofs underliga. Vi drack Mintu (jag ville inte ha :P), tappade bort Täng och fortsatte festa tills dom helt plötsligt skulle stänga.... OJ. Fatta ingenting. Så vi drar ner mot Brunnsparken... så försvinner alla på vägen å det sluta med att jag satt på McD å snacka me nåra störda norrmän. Sen snacka jag med nån brud på vagnen å sen med nån ordningsvakt hela vägen hem. Kändes iofs bra, fast vem har sagt att ordningsvakter e bättre människor än andra? Hahha.

Hur som helst va man hemma kvart i sex, vaknade nio å trodde det va sol.... men fan inte heller... haha, så jag sov borta heeeela söndagen. Fixade chips å dricka på Konsum å träffade Sofie (jobbarkompis) å hennes man. Å sen va dagen slut å jag däckade i soffan.

Det va det :P

Nu blire föna hår, käka kvällsmat å soooooova.

Puss
2007-08-02
 16:01:04

Kniven i ryggen...

hålet i tanden.... smärtan inombords.

Allt det där är snart borta =)

Helgen blev lugn av nån konstig anledning. Drog nåra bärs med Matte på stan på lördagen, snacka om hans resa å mina problem. Ölen tog styggt sen, haha :D Känns sjukt att han ska dra fan...

På lördagkvällen va det förfest på Scandic Rubinen med Pinnen och Alex, sjuka e dom.. men fan, jag hade kul =) Vi, eller ja, dom blev nobbade på Hard rock... brudar kommer alltid in :P Så jag följde med dom till Gamle Port men vägrade gå in å drog hem istället. Har ju lovat att inte hänga med yngre, haha!

På söndagen va jag på Allum å käkade Max burgare, mums å fyndade reavaror på Gina Tricot =) 69 för ett linne å en klänning e ju inte fel!

Fan va ja e sugen på sol å party nu.... håller tummarna för helgen! Anyone?

Mjau.

LEK INTE KATT!