2007-08-20
 17:52:56

alla gillar min lugg...

men ändå är jag inte nöjd... jo iofs med håret. Men inte direkt med allt annat. Herregud jag har nog aldrig kännt mig så stressad som de senaste veckorna. Mådde kasst när jag vakna imorse... bläh. Fast just nu känns det helt okej... sitter ensam kvar på jobbet som vanligt... skönt med ensamhet.

snart drar jag med tåget in till stan, det blir bowling med haidi och mattias... kul å se han innan han försvinner för gott (!?!) hehe. Jävla stockholmare. Alltid ska dom locka dit folk.

har kommit på att det e rätt gött å sitta å flirta lite oskyldigt med folk på nätet på arbetstid med... vad som helst som får en att le är ju bra... ellerhur. det kan inte va alkohol jämt som gör en glad. haha.

f ö så har jag varit i karlstad i helgen. det hände inte mycket... precis vad jag nästan hade tänkt. iofs så fick jag kräfter å vin på fredagen hos grannen å det va ju inte fel.
jag å sofie va på stan på lördagen å dega omkring lite... träffade krille en sväng på kvällen, bara en intitt. skulle se film med mamma på kvällen men det funka inte. folk fråga om jag skulle med ut 22.30 men jag palla inte.
söndagsmiddag på söndagen med grillat å massa björnbärspaj gjord med björnbär från trädgården. mums.

nej... gå jag buss, tåg, vagn... nu.


Haidi

Hoppas vi kan hitta på nått i helgen! :) kramkram



PUBLICERAT: 2007-08-21, 23:13:16 | URL: http://catzy84.webblogg.se

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: