2007-12-31
 02:21:59

2007 är fait acompli

Ja precis. Så nu snart är det nytt år och nytt liv? Antar jag. För det är väl ändå nåt som man tänker sig... Att man ska börja ett nytt liv, göra vissa saker bättre, göra lite mer, lite mindre och allt det där. Jag har inte ens orkat tänka på det. Har nog att grubbla på som det är.

Som jag skrev i förra inlägget så... SKA litet bli stort. Jag har blivit med en tvåa. Kommer flytta in den 1:e mars, och alla är förstås välkomna att hjälpa till eller komma på inflyttnings/födelsedags fest som kommer bli senare. Så just nu snurrar alla tankar om detta i huvvet. Hur ska man få tag i alla möbler å grejer jag behöver ha? Jag har ju kämpat i 3 år för att inte samla på mig nåra grejer å tydligen har det gått rätt bra.

Julen då undrar ni. Ja den va fylld av glädje och avslappning faktiskt. Fick många fina klappar också =)
Det enda jobbiga var ju att man va tvungen att dra hem å jobba i mellandagarna, har nog aldrig vart sååå trött nånsin.

Så nu ska här iaf inhandlas ett träningskort... jag är i sånt äckligt stort behov av det nu. Å denna gången får det ju va for real!

Och nej, jag fick ingen häst :( tyvärr... jag håller på att bli mentalt sjuk utan en häst att pyssla med. Alla svackor man har så önskar man ändå att man hade en Diana å gosa med. Jag saknar det så jag blir gråtfärdig faktiskt.

Annars har jag iofs hittat lite terapi på nätet i form av Buke... helt underbart.

Nyår... ja det verkar bli lugnt, kanske lika bra. Men när jag ställer in mig på lugn så brukar jag sitta där å va vansinnigt sugen på utgång iaf sen. Så jaaa... ligger det konstiga inlägg här framöver så är det jag som i tagit fram bubblet å underhållit mig med att skriva inlägg på fyllan :D

Näh, nu blire gonatt.

Å puss P.


Sofie

Hej gumman! Hoppas du får en mysig nyårskväll! Vi ska bara över till grannarna. Jocke o jag kanske åker ut till vovven sen o går lite. Pappa o mamma är inne på sjukhuset med papi. Ingen direkt fara dock utan ev prostataproblem som gammgubbar kan få. Så e de. Vi kan väl höras i veckan! Återigen, jag är såå disträ! Stor kram



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: