2007-12-07
 14:57:09

Jag har blivit Göteborgifierad!

Hjälp!

Jag har blivit alldeles för Göteborgifierad! Och det är inte bra. Jag har gått från en små(mellan)stadstjej till en storstadsperson. Jag har förändrats. Från jympapjuck och huvtröja å annat mysigt, gamla sköna jeans, slitna jackor till alldeles uppklätt fast ändå inte ens i närheten av alla andra i den här stan.
För här känner jag mig alltid alldeles för sunkig, för lite smink, för lite fixat hår, för billiga kläder. Men sen när jag drar till Lysekil, Karlstad and the rest så känner jag mig ständigt alldeles för överklädd. Det är ett sjukt dilemma som jag inte vet vad jag ska göra nåt åt. Man är ju så van att fixa till sig innan man åker till stan här att det går av bara farten.
MEN en gång har jag iaf åkt ända in till stan i mjukisbyxor å gammal täckjacka, likblek och jävligt bakis.

Hela sommaren sunkade jag till det titt som tätt där borta på Fortum i Kba. För jag menar, det va ju inte Göteborg, å jag gillar ju inte å gå upp tidigt. Å inte va det väl nån som brydde sig där. Småstad såklart.

Men nu är det ju nytt jobb å jag är inne i stimmet igen, ordentliga kläder, sminkad å håret fixat. Jag hatar det rätt mycket fast ändå inte.
Jävla ifiering!

Det är f ö fredag idag å det vankas after work. Tröstöl och annat. + nya stövlar =)

Over and out, fucking Göteborg!


Soff

Jaa, vad ska man säga...DAX ATT FLYTTA HEEEEEEEEEEM!!!
:D
Ha så sköj ikväll, hoppas dina fötter är okej inatt! Kramar i massor



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: