2007-02-20
 02:15:30

Lugg


Nu har jag klippt luggen så jag kan ha den både framåt å åt sidan... smart värre. Börjar gilla å ha den framåt... hoppas jag inte fastnar i det bara :P

Annars har jag vart på Valhalla idag igen.. varje måndag verkar det som att det blir. Simmade ännu mer idag så jag va helt slut efteråt, alltid gott å ligga i bastun lääänge då =) Det enda tråkiga va att jag glömde min kära mössa där, sååå typiskt mig. Så nu måste jag upp i ottan imorrn å åka dit å hämta den!

I lördags va det lugnt, en mysig kväll framför melodifestivalen med E, drack lite vin å tjötade... hur nice som helst. Å så åkte vi till Statoil mitt i natten igen å köpte korv, hehe, inte lätt när man är hungrig :D
Men iaf.. tack för den kvällen E.

Håll tummarna för att jag får det där kanonjobbet jag just skickade en ansökan till... =)

Tänker på er... J och S... hoppas saker å ting blir bättre snart!

Pussel



Lugg
2007-02-17
 00:41:33

Öl-sugen som fan...

Men är man fattig så får helgen bli vit... och alla andra dagar också för den delen. Skulle iofs kunna halsa ner lite vodka + apelsin juice... humz. Undrar om man somnar gott av det?

Annars är jag på lurigt dåligt humör idag... jag förstår inte riktigt. Men det är nog bara pengar å räkningar som spökar som vanligt... eller kanske den där tredje grejen.

Har bakat bröd idag iaf. "Det perfekta brödet". Av Fredrik Paúlun... det blev riktigt gott.. så imorrn ska jag nog baka ett till, eller kanske på söndag. 2 limpor för 29.90 säger man ju inte direkt nej till. Å sen att det är extra protein i skadar verkligen inte!

Snart mars iaf... å dags för ett gymkort =) Ska bli helt underbart! Även om jag klarat mig sjukt bra utan... iaf som man ser till hur min kropp ser ut, varken gått upp eller ner i vikt heller. Så jag känner mig nöjd. Men saknar ju träningen asmycke så.

Jag drog mig i förut, tån i datastolen, fattar inte att det ska göra så ont... va tvungen å gorma lite... hoppas inte grannarna tror jag är psykiskt instabil eller nåt.

Jag är trött nu... men kan inte sova. Som vanligt. Jag behöver whiskey J... du borde va här å bju mig!

Puss å gonatt.
2007-02-14
 22:51:04

Simning, Alla hjärtans och bowling =)

Skrev ett låååångt inlägg igår å sen när jag skulle posta det så försvann det bara å jag blev utloggad. Sånt blir jag så förbannad på. Ge mig ny dator tack!

Annars så va jag å simmade i måndag, goaste på länge.. förutom att man fick ont i knät efter bara en liten stund. Men jag körde vidare med rygg crawl istället. funkar bra det med. Men jag trodde nog att det skulle va lite fler snygga tjejer i simhallen alltså. Det va väl 1 på 30 som ens såg normalbra ut. Sen till dom äckliga grejerna...
1. Folk som inte tar av sig baddräkten i bastun, jag menar, e det svårt å läsa skyltarna eller? Helt sjukt kasst.

2. Det vidrigaste på länge... en tant kommer in i bastun å börjar torrborsta sig... helt naken, fan jag vill inte ha hennes gamla äckliga hud på mig. Va tvungen att gå med en gång. Fick kväljningar!


Alla hjärtans dag idag... det bästa av allt idag var mms:et jag skicka till S, tänker på dig gumman!

Fanns en bra sak till med den här dagen.

Var på bowling-träning idag. Skitkul, även om jag va äldst. Men man fick ju massor med hjälp å det känns som man har blitt ruskigt mycke bättre bara på en timme. Skönt med nån som va hård mot en å sen berömde när man verkligen va bra. Det enda tråkiga va ju att man va kass nog att sträcka vänster skinka på andra slaget. Sen efter det va man ju helt förstörd :P

Men snart så kommer jag hem å dänger dig J! :D

Mer passion till folket på denna konspirations-dag =)

Puss puss puss puss
2007-02-11
 21:01:07

...

In the heat of the moment, anything can happen...

För att sen vrida alla ens sinnen åt fel håll... rätt håll, vilket håll som helst... men inte blir man klokare för det. Bästa sättet är nog att gå motsols tillbaka. Äta glass och försöka att inte tänka.
2007-02-08
 16:00:39

Tipsar-dag!

1. Längta efter snö.... snö är ju helt underbart! Solsken går ju bra det med. Men snö och solsken är ju helt sjukt. Sen om man kan dra på sig längdskidor eller åka pulka också, då är det guld.

                                                                             Snö

2. Gå ut i skogen. Njut av lugnet, tystnaden och fågelsången. Jag var ute igår, efter 2 minuter så såg jag ett rådjur. Gick 8 km, det va hemskt skönt för kroppen. Kände på vattnet, det va inte så kallt som det såg ut. Men mest av allt så bara njöt jag av att slippa stressen.

                                                                             skogen


3. När man har vart ute i det underbara vädret och kommer in i värmen igen så är det ju gott med god mat. Så tipset är ju å laga nåt som man verkligen tycker om. Jag själv gjorde en supergod räkgryta som smakade ännu godare efter en dag utomhus. Räkor, sockerärtor och matlagningsgrädde och sen servera det med ris, kan det bli enklare?

Räkgryta


Så, då vare slut på tipsandet...

Tack å hej. Puss
2007-02-03
 02:27:00

Gratis kramar!

När man tror att världen har blivit vanlig och normal så upptäcker man att den verkligen inte är det. Idag sprang jag på en jobbarkompis på stan. Han stod och höll i skylt där det stod "GRATIS KRAMAR!". Jag trodde det va nåt projekt dom höll på med på jobbet men det va helt enkelt bara gratis kramar. Tydligen nån video på youtube som har slagit igenom, för folk mår bra av kramar som han sa. Jag vet inte jag.... mår man verkligen bra av att krama på främlingar? Jag kramar hellre på mina kompisar.

Annars fick man höra idag att jag inte hade vanligt hyfs.... bryr jag mig? Nej. Vissa gillar ju mig när jag är bitsk. Och jag är ju aldrig allvarlig med det heller så det e bara att vänja sig. Varför ändra sig för någon annan... Jag ska nog inte umgås med känsliga personer.. haha.

Imorrn ska jag å simma har jag bestämt. Måste hålla det löftet till mig själv nu. Jag är trött på att inte träna. Längtar som sagt till mars.... =)

Just nu önskar jag mig en att sova sked med.. man somnar alltid så gott då....

Så nu får jag somna ensam å ogott. Gonatt!