2007-11-30
 23:52:55

Diskopulver...

Pölsa has no fear cause he has a lot of beer.

Jag känner samma sak. Så länge man har en öl i handen så är man allmänt glad, lycklig och full med hopp. Med ens man sätter ner den på bordet så kommer ångesten tillbaka. Antagligen är det därför man alltid sitter med en pissljummen öl i handen å fortfarande skrattar åt allt som rör sig.

Bröt ihop lite när jag såg på Smala Sussie förut. Det är så himla mycket känsla i den filmen för mig. Den är sjuk rolig men samtidigt så får den mig att sakna många saker, sakna vissa personer, vissa platser. Jag längtar efter att få prata med en riktig värmlänning... Iofs fick jag mig en dos förra helgen hemma hos Peter, hagförska är ju alltid så charmigt.

Har julpysslat här hemma nu med.... fast det tog mig minst 2 timmar å hitta adventsljusstaken. Suck. Trodde jag skulle slå mig själv.
Iaf så igår så gjorde jag apelsiner med nejlikor i, jag är barnsligt förtjust i doften av nejlikor. Idag har jag fixat min egna ljusstake med mossa, bär och kanelstänger så nu doftar det verkligen jul här. Egentligen fattas bara julgardiner. Men det får bli till nästa år. Ska spela "Mer jul" å njuta lite nu...

Pussel.
2007-11-28
 20:46:12

Hur kristen är du?

Resultat:

-100

Satanisten: Du lever i synd och du är dessutom stolt över det. Enligt dig finns inte Gud och om han finns är han helt onödig. Vi är alla gudar och det finns inget rätt eller fel. Du är onanist såväl som vegan - du njuter av pornografi och allt som är fel.

På den yttersta dagen kommer Satan att välkomna dig med öppna armar och det är först då du kommer att förstå att du har valt fel Herre. Vi ber för dig och om du vill försöka att förändra ditt syndiga leverne så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.


Haha, ja det mesta stämmer ju, men finns ju inte en chans att jag blir vegan iofs :P

Gör testet här: http://www.megaone.com/sffs/test2.htm

Å skriv för helvete resultatet som kommentar, ok? =)
2007-11-28
 12:04:06

Delade känslor

Mmh, jag har delade känslor inför den här dagen... Eller ja, vem lurar jag egentligen. Jag har bara EN känsla. Skriva papper och va seriös. Det enda jag koncentrerar mig på är den 25/1.

En Köpenhamnsresa finns i sikte å tur är väl det. Jag behöver nåt att se framemot. Iofs så jag såå sjukt mycke fram emot julen. Även om P är borta i snöriket så lär det bli mysigt iaf. Jag ska göra köttbullar å mamma ska baka skorpor å annat mumsigt.

Nej, dags för dusch å annat. Respektabel på jobbet. Som vanligt... suck.

Å jag har cencurerat mig själv tillräckligt för idag...

Hej.
2007-11-27
 18:33:02

Nytt jobb, ny lägenhet, nytt liv...?

Nejtack får jag nog säga. Känner mig väldigt nöjd med det jag har för tillfället =)
Jobbfronten kommer ju ändras, åtminstone för en månad framöver. Börjar imorrn å lite spännande är det ju.

Annars har jag som vanligt på sista tiden försummat min blogg. Jag gillar den egentligen... men jag är lat, fruktansvärt lat. Och jaaa, jag har jobbat å varit trött på att va social.

Vi var på bio för ett tag sen, grymt va det. Beställde i VIP-salongen... mums säger jag bara. Riktigt stoooora sköna läderfåtöljer som gick att fälla ut... man sjönk ner riktigt gott i dom. Enda tråkiga var ju att man inte kunde pussas... alldeles för långt emellan stolarna, även om det va bra att ha ett litet bord att ställa grejerna på.

Vi såg iaf en sjukt bra film... Elizabeth - The golden age. Den överträffade alla mina förväntningar å det e ju inte ofta det händer... Så se den... rekommenderas varmt.

                                                               image82

Annars har det inte hänt mycket... mer än att jag insett att 75 % av dagen barn är riktigt snorungar som inte kan uppföra sig eller visa respekt. Vilket egentligen gör att jag helt klart vill ha egna barn. Så att man kan uppfostra dom på ett schysst sätt, så att dom slutar som fina människor med mycke respekt för andra och helt klart empati.

Hittade en ny medishäst för ett tag sen.. tråkigt nog ska den till vet. så nu får vi väl se vad som händer. Jag håller tummarna iaf. Annars får det snart bli ridskola eller vad som helst. Jag klarar inte av att inte ha nått fritidsintresse längre. Gaah.,

Att man sen saknar P en fruktansvärd massa ja det är en helt annan historia. Inte va sjuk mer nu... ok? :D

Hur som helst... jag kan inte lova nåt, men kan ju försöka uppdatera lite oftare. Mums. Nu blir det mera julmust, pepparkaror, lussebullar å julskinka. Ni tycker jag börjar tidigt? JAAAA VET, men jag älskar ju jul =)

Puss
2007-11-09
 14:12:09

DET SNÖAR!!!

ÅHH, jag älskar snö =) Och nästa vecka ska jag jobba... å imorrn åker jag till P =) Kan det bli bättre?

Slänger upp nån slags bilddagbok från den senaste tiden...

image72
Valboholmen

image73
Långevik

image74
På väg ner till Långevik

image75
Friberg spelar hockey... om han e med på bilden vettefan =)

image76
På väg till Stångehuvud

image77
Stångehuvud

image78
FBK - Luleå Lördagen den 3/11

image79
Fia på en fruktansvärt suddig bild... Det e Sofies katt förresten... görsöt =)

image80
Å så vare Sola i Karlstad för er som inte visste vem det va :D

Så ja... nu vettefan va man ska göra. Packa kanske?

Puss puss
2007-11-02
 09:49:04

Jag strålar...

Värme, glädje... och allt gott du kan tänka dig =) På riktigt bra humör idag... å solen skiner utanför fönstret... å snart blir det frukost som jag slipper äta ensam. Mums mums.

Hoppas ni andra har en kanondag =)

Puss puss på hela världen... eller ja, minus alla idioter, äcklon, stalkers, fyllon, soc-gubbar, moderater osv osv :D
2007-11-02
 00:58:53

Glitter...

Det har svårt för att infinna sig det där glittret... i mina ögon. Det händer vissa stunder. Men jag önskar att det vore jämt. Jag önskar att det vore som förr på ett sätt... när jag kunde hälla ut mitt hjärta i dagboken på internet. Känner mig så låst i den här bloggen. Känns som att man inte vill säga för mycket, inte säga för lite... allt blir bara fel och då skriver man inlägg om schulman och andra triviala saker istället. Inget fel på det egentligen...

Det har varit mycket skit just nu alltså... som vanligt kommer allt på en gång och jag går ner mig totalt och tror att allt ska braka ihop. Men ändå finns det ju nåt som håller mig uppe... en person. Most likley to catch me if I fall... det känns ju som en bra beskrivning av mina känslor för honom... finns mycke mer att säga också... men som sagt, det häller jag nog ut över honom =)

Känner mig lite nere just nu i mörkret i Karlstad, i min 90 säng med täcke å filt, med stjärnorna utanför... men jag vet inte varför... för det känns ju som att allt har löst sig nu. Som att jag lite mer ro i kroppen. Som att jag börjar bli mig själv igen. Som att jag borde njuta av stunden och umgås med mina vänner och bara ha kul...

MEN jag tänker sova på saken. OCH imorrn tänker jag definitivt va på strålande humör... =) Jag ska blända solen!

Puss på dig P, jag saknar dig verkligen...