2007-09-29
 18:41:07

Klyschor :P

Ja just det.

Igår skulle jag köpa kondomer för första gången nånsin. Jaha tänker ni nu, har hon verkligen ALDRIG köpt nåra förut, verkar inte lovande... Men det har verkligen bara inte blivit så, dom har ju alltid varit gratis osv, jag är inte sjuk och äcklig.
Men iaf så går jag in på Apoteket, tänker att jag inte ska göra som i den gamla klyschan, alltså köpa en massa andra grejer så att det liksom inte riktigt märks att man köper kondomer. För tydligen är det skamligt att visa öppet att man ändå har sex. Iaf så hann jag inte fundera så mycke längre där framför intim-hyllan för rätt va det va så kommer en expedit å undrar om jag vill ha hjälp. Vaddå tänkte jag... hur vet hon vilken storlek jag vill ha? om den ska va svart, blå eller rosa? så jag svara att "nej, jag bara kikar.."
Vem kikar i ett apotek... vad ska jag ha idag... hmm... dumt svar helt enkelt. Så efter mycke funderande så tog jag självklart den förpackningen som va lysröd och handlade utan problem och helt ogenerat. Haha, inte så att jag oroade mig redan från början om ni nu tänkte det.

Igår kom jag på att färgen inne i spårvagnarna... ja dom halvgamla... den påminner verkligen om kräks. Inte konstigt att man alltid mår så kasst på söndagar när man åker vagn :P

Annars så va jag å Patrik ute å åt igår... å det va verkligen bättre än bäst. Italienskt kan väl aldrig smaka illa... det va ju så att man nästan fick orgasm bara av mat... så Toscana rekommenderas varmt. Speciellt med tanke på den mysiga inredningen och dom otroligt charmiga kyparna.

                              image49
2007-09-27
 15:28:18

barnmorska, metro och krämbulle...

Då va man hemma igen efter att ha vart hos barnmorskan för att få ett nytt recept på p-piller. En vikarie va det ju, som vanligt. Jag lyckas alltid hamna hos dom. Men det värsta var nog att hon va så sjukt överpedagogisk... som om jag va 5 år eller nåt.
Barnmorskan: "knapprar in mitt personnummer" Då ska vi se vad som dyker upp nu då!

som om det skulle va någon slags jättespännande överraskning...

Barnmorskan igen: Joooo Marie!!!

Överdrivet jätteglad över att det va rätt.

Är man inte lite arbetsskadad då?


Sen sitter jag å läser Metro när jag väntar på vagnen hem. Så är dagens fråga: "Bör man förbjuda slöja i skolan och på jobbet?"

Men ursäkta... vilken person tror dom svarar ja på den frågan? Det finns väl ingen som vill stå för sånt i tidningen... iaf ingen medelsvensson. Dom håller ju alltid tyst om sina åsikter som skulle kunna verka liiiiite främlingsfientliga.

Själv så tycker jag absolut att det borde förbjudas. Religion hör inte hemma varken i skolan eller på jobbet. Hela idén med slöja är ju helt löjlig. Då borde det finnas för män också.


Nej, nu blir det krämbulle innan städningen fortsätter.
2007-09-27
 13:23:04

ridblogg..

kanske det borde bli... hmm. var ute å red i skogen häromdagen, det va underbart... massa röda, oranga och gula löv överallt... det luktade höst i skogen =)

igår jobbade jag... det gick så jävla bra! =) äntligen fick jag bevisa vad jag går för =)

nu ska jag städa mera.... hörs bra ellerhur :P
2007-09-25
 12:17:37

jag vill DIT!?!

Ja eller dit... eller dit... nånstans där det finns sand och sol och varmt vatten. Eller egentligen vill jag bara ha massor med sol och avkoppling. Min själ skulle må såååå bra av det!
Kreta 20/10 kanske.... hmm...


Fick ett samtal förut idag... från en gammal vän. Hoppas verkligen det kan ge nåt. Vissa människor är sååå underbara helt enkelt. Medmänskliheten är inte död iaf. Förvånad jag känner mig.


Men nu ska jag äta smörgås med mycke smör å marmelad å dricka varm oboy å känna mig som 10 år igen. Men bara för en stund. För sen måste man va vuxen igen. Jaja. Det blir nog bra :P

Over and out.
2007-09-24
 16:44:53

Alex Schulman is the shit :P

Tjejinnebandy är också the shit... haha.

Men nu har jag legat i soffan heeeela dagen å tänkt på hur jävla förbannad jag egentligen är på saker å ting men helvetet kan ju inte braka loss. Det är ju sjukt va tråkig man måste va.
Jag funderar allvarligt på att flasha för rörläggarna utanför fönstret. Gör det livet roligare?

F ö så måste jag nog klanka ner lite på Alex Schulmans (stavade jag rätt nu :P) blogg. För alla har ju verkligen börjat älska den killen å jag har alltid undrat varför. Men fan, han skriver ju lika mycket skit som jag och alla andra. Ja menar, hur kul e det med kort på fru på toan. Fan, sånna kort fixar jag på 2 sek. Han borde sluta photoshoppa sina kort å börja göra skäl för pengarna han drar in :P

Ska du ringa nån? säger Carina Berg till killen som precis åkt ur idol. E hon helt jävla puckad eller? Vem vill ringa nån å tala om att man misslyckats katastofalt? Pfft.

Men jag ska iaf gå å köpa bacon nu. Hejdå!
2007-09-21
 20:28:24

de du du du du du....

Det går en väg till mitt hjärta och en bro till mitt liv
Det går en stig till min hemlighet och du följer den precis
Det finns ett rum i mitt inre och en dörr till min själ
Och du hittar mig och går aldrig fel
2007-09-21
 14:13:56

What?!?

Jag tänkte på det här med bloggar... dom är ju bra på sitt sätt. Men visst känner man sig otroligt begränsad? Min tanke från början var ju att blotta hela mitt liv, det skulle ju bli så mycket roligare att läsa då. Men sen insåg jag väldigt snabbt att man kände sig hämmad när man skrev... jag menar det e ju inte random personer som läser utan snarare personer man känner.
Så varför ska det va så svårt att blotta sig för dom å jävligt lätt att göra det för okända? Jag vet inte...

Funderar på att fixa en anonym blogg där man kan smutskasta folk, slänga ur sig allt möjligt utan att tänka på konsekvenserna. Borde inte det va det ultimata?


Över till något annat...

Det kommer i fortsättningen att finnas en frågespalt på denna bloggen. Fråga Tant Marie!

Så nu är det bara att posta era frågor och ni kommer få grymma svar =)


Sitter för övrigt i en skön soffa, halvnaken å tittar ut på ett regnigt Lysekil, helt underbart!

Jag äter gräs, idisslar och mjölkas.

image48

Utsikt över Lysekil från Blixten II. På väg ut för att fiska makrill för ett par helger sen =)
2007-09-19
 21:43:37

Lycklig...

Det e sjukt men det va länge sen jag kunde säga att jag var lycklig... en otroligt skön känsla!

Annars har det hänt en massa saker på senare tid. Fiskade upp två makrillar i Lysekil förrförra helgen. Hade det riktigt gott både på båten och på kvällen efteråt. Käkade räkor å sen hängde jag på puben med Patrik och sen vidare till Sjökanten. Riktigt bra kväll får man säga... =)

Nu i helgen va jag hos Patrik i Lysekil. Drack ruskigt gott rödvin på fredagen. Somnade gott. På lördagen va vi på stan å fikade med grannarna, lagomt sådär. Sen drog vi upp till hans jobb å fixade dom mycket omtalade hummertinorna.. haha. Sällan man har så kul åt två "proffs-fiskare" :P
Jag gjorde iaf en pålstek... kände mig sjukt nöjd men jag lyckades självklart inte göra om det.

Sen käka vi lite på Rosvik, mumsig Black and white. Efter maten däcka vi lite i soffan. Jag gillar soffor... =)

På kvällen va det förfest med det sjuka spelet Våghals, slutade självklart i sjukt mycke skratt, breakdance på krogen å många störda sms :P

Nu har man vart sjuk ett par dagar, men lika glad för det är jag... men gladast e nog räven :P

Annars har det hänt en del annat piss men skit i det...


Igår va jag hemma hos Sofie, hon bjöd på nybakta kanelbullar och kaffe... mumsigt värre. Tackar tackar för det =)


Nej, nu blir det mera telefon :P

Puss
2007-09-02
 20:47:03

anstastad på allum

ja inte riktigt men iaf så blev jag irriterad... jag står å kikar i claes ohlsons skyltfönster när det kommer fram en mörkhyad kille å frågar om jag vet vart Hemtex är... så tittar jag mig omkring å det e verkligen på andra sidan gången, så då slår det mig att frågan bara va bluff... å rätt va det är sen så frågar han jaha, å vad heter du då?
Å det enda jag får fram är att jag inte har tid å prata för att jag ska handla!?!
Jag  blir så besviken på mig själv... jag borde bett han att dra. Rakt av bara. Hur fan kan man tro att man kan gå fram som värsta eventförsäljaren å sen dra nån lam fråga. Störa mig i min vardag, nejtack. Vettiga killar gör inte sånt. Så...

Hemtex-killen, DU KAN JU DRA!!!

Sen så har jag irriterat mig på grejer den senaste veckan.

1. Att folk i medelåldern (!?!) rider utan hjälm. Jag menar, hur jävla smart är man då? Ska man inte försöka va en förebild för alla unga tjejer och killar som hänger i stallet eller? Det har alltid jag strävat efter. Det dummaste man kan göra, oavsett häst, är ju att rida utan hjälm. Är man sugen på att dö? Eller jag fattar inte?

2. Att det går omkring alkisar på stan som är min egen ålder och ingen verkar bry sig. Ingen verkar göra något åt det och det är bara tragiskt.

3. Att jag själv gått runt i stan, stått på busshållplatsen och suttit på bussen och storgrinat. Men det har aldrig hänt att nån har frågat mig hur jag mår, om allt är ok. Folk brukar mest bara titta på en som om man vore dum i huvvet. Vart har medmänskligheten tagit vägen?

Nej, dagen har varit piss på nåt sätt. Kan inte sätta fingret på mina känslor riktigt eller varför jag känner som jag gör. Det e precis som det smygit sig på en höstledsamhet...
Det känns som att jag kommer gå in i en sån period igen när jag knappt kommer upp på morgonen och ingen spelar någon roll. Jag hoppas verkligen ine att det blir så. Men jag känner verkligen hur pressen ökar på mig just nu å allt känns bara tungt.

Men jag får väl hoppas att veckan går fort så man får åka iväg till lysekil å slappna av lite...

Puss