2008-01-29
 14:30:19

Valet och kvalet

Röven är klöven och allt det där...

Jag vet faktiskt inte hur jag ska göra med den här informationen jag fick idag. Känns som att jag sitter på en bomb, nåt som kan bli väldigt stort om man driver igenom det. Frågan är om det är till min fördel eller inte. Det är den svåra frågan. Ska man gå efter sina principer eller ska man rädda sig själv i längden?

Men ett enkelt samtal kanske kan ändra på den saken? Det behöver ju bara vara en disskution, inget annat... Gaah. detta har verkligen satt griller i huvudet på mig. Börjar önska att bloggen va mer anonym så jag kunde vräka ur mig allt. Men... orka ha två!

Jag behöver ett lyckopiller tack!

2008-01-29
 10:39:00

Slipsen är på sne...

Jag är helt beng, jag skojar inte! Hela helgen åkte jag gratis på spårvagnen utan att veta om det själv. Jag hade helt glömt att man måste fylla på sitt kort... Hahah, jag som betalade extra kuponger i nattrafiken. Jaha, så igår så ger jag kontrollanten snällt mitt kort, å så ska han läsa av det å först då inser jag att det gick ut i fredag. Hahha, allt jag tänkte var bara, jag är såååå beng!
Så nu måste jag byta kort också för västtrafik sparar säkert uppgifterna och misstror mig i framtiden. Paranoid, jag? NEEEEEJ!

Annars gick jag rakt hem och somnade... hah, snacka om dålig motivation till att träna. Men det kanske inte är så lyckat å sova 3 timmar å sen jobba?

Idag har vi personalmöte på jobbet med... ska ju bli spännande!

Nej, over and out för just nu.... =)
2008-01-26
 11:51:21

Stuprören blöder...

Stuprören blöder på gatorna, det sipprar ut. Ser tragiskt ut och jag känner mig likadan. Det känns som jag blöder. Som att något borde göra ont men jag har stängt av. För jag hade verkligen stängt av allt... jag hade varit uppe på en topp nu senaste dagarna. Ända fram till igår natt... Det var då jag insåg, det var då det brast igen. Alkoholen hade ett finger med i spelet, helt klart. Men det var inte så att jag inbillade mig något. Snarare var det så att jag saker och ting klarare än jag gjort på länge.
Jag känner för å strunta i allt just nu, men den tanken kommer ju alltid när jag mår dåligt. Men det funkar ju inte att fly, jag borde veta det. Men varför har jag då inte tagit tag i allt tidigare? Jag kunde ha besparat mig själv allt det här om jag bara hade satt ner foten.

Tyvärr blir det mycket om jag gjorde så och om jag inte hade gjort så.

Jag hade nog vunnit på att inte dricka denna helgen. Ska försöka tänka igenom saker idag så kanske jag inte bryter ihop när jag blivit för full ikväll. Fast nu när jag skriver det här så känns inte fyllan så lockande...

Jag skulle behövt gå en mil i skogen idag... behöver rensa huvudet... men det regnar (tror jag).... suck.
2008-01-25
 16:42:47

YEAH AW IS THE SHIT! :D

Nu blire aw... lalalalaaaa. Jag har längtat efter öl hela dagen!!!!!!!!!!!!!

Så skål i förväg :P

Puss
2008-01-21
 16:56:48

Katastrof...

Ja det har varit katastrof de senaste. Jag vet inte vad mer jag ska säga. Jag har varit ledsen och glad om vart annat. Å nu har det blivit för jobbigt. Jag har stängt av alla känslor. Går runt och är förlamad mest. Jag försöker tänka att jag är arg. Men det funkar inte heller. Men det enda jag känner för just nu är å slå på en säck tills knogarna blöder.

Eftersom jag inte har någon säck att tillgå så får det gå bra med att åka till gymet varje dag och träna tills kroppen kollapsar. Då kanske man kan känna nåt igen....
2008-01-12
 11:37:08

Vilken vecka...

Puhh, igår fullkomligt däckade jag. Sömnen har fått stå tillbaka en del denna veckan. Har däremot hunnit med att bleka håret, provrida en medryttarhäst (jättesöt fjording) och sen fusk-städat lägenheten för att visa den för en tjej som var lite intresserad.
Kanske inte låter som så mycket... men det va det!

Å nu står jag i valet å kvalet med den här hästen... guu va svårt det ska va å bestämma sig!

Har sovit ut nu iaf, men vaknade med värsta whiskey-rösten, jag förstår inte alls varför. Åkej om jag ändå hade druckit lite whiskey igår... men ingen bjöd ju :P Men, ja ja ska väl fixa lite the då så man blir normal.
Sen kanske man får dra en repa till stan å shoppa lite. Är ju rätt sugen på klänningar å strumpor å grejer. Hehe.

Sen är jag sugen på utgång också.... men var, när, hur?

Puss
2008-01-10
 21:29:18

Försenat nytt år eller nö...

Ja, tänkte iaf bju på två kort från nyår. Hade ju fixat till mig lite iaf... även om det blev sjukt lugnt för å va jag =)
Kanske blir denna outfiten snart igen... vem vet =)

image90image91


Comments please ;)
2008-01-03
 14:11:03

Nej se det snöar...

Det va väl roligt, HURRA! =) Nu kommer vintern?!?

Nej men jag älskar verkligen när det snöar... och det var ju lite vitt när man åkte till jobbet imorse. F ö så sprang jag sprinterlopp från spårvagnen till jobbet... uschianmej. Värsta jag gjort på länge. Men kanske bra? Fick inte ont i knäna konstigt nog. Hmm. Jag som trodde jag skulle va helt förstörd, som jag har blivit innan.

Om bara affärerna kunde ta in löpartights för sommaren NU! Jag har ju fan vart runt varenda sportbutik i gbg, nästan iaf. Å inte fanns det nåra i min storlek nånstans. Suck! Jag som är så sugen...

Idag ska jag åka å kolla på gym har jag lovat mig själv. Hoppas bara att jag pallar det när jag slutar sen. Har ju en tendens till att känna mig rätt seg efter jobbet å bara åka hem å mysa i soffan. Men inte idag NEJ NEJ NEJ! Försöker peppa mig själv som ni ser.... :P

Annars e jag sjukt chokladsugen, MÅSTE springa till kiosken på rasten sen... mums =)

Yeah. Hej då! =)
2008-01-01
 23:28:27

Skriv på för ridsporten!

Ja, skriv på namninsamlingen för att göra ridsporten skattefri. Alltså att man kan betala den med sitt friskvårdsbidrag.

Detta är något som jag själv tyckt varit en självklar grej sedan långt tillbaka. Ridning är både bra för kroppen och själen och kan hjälpa både friska och sjuka till ett bättre liv. Framförallt kontakten med hästar är en viktig del i vardagen för många. Speciellt för dom som inte har råd att ha egen häst, eller kanske inte tid. Jag tycker det ska bli lättare och billigare att kunna umgås med hästar och att rida. Eftersom hästar kräver mycket underhåll och det i sig kostar mycket pengar så är det inte så konstigt att ridskolorna tvingas höja sina avgifter ideligen. Att de sen får mindre bidrag än grabbsporter är helt uppåt väggarna. Så fram för friskvårdsbidrag som man kan betala sina ridlektioner med!

SKRIV PÅ HÄR: http://www.namninsamling.se/index.php