2008-11-30
 11:35:37

Igenkänd!

Ja i fredags när jag skulle släntra hem efter aw:n på excet (konstigt att den va där, näääh) kommer det fram två killar, hmm gubbar eller män kanske det heter, till mig när jag står å tar på min kappan. Så säger den ene Visst brukar du va på gymet? Jaha, då kände han igen mig från gymet och går fram till mig på krogen. Va sjukt. Sticker jag verkligen ut så mycket så att folk lägger märke till mig nog mycket för att känna igen mig på krogen? Måste va det blonda håret då :P
2008-11-30
 01:35:42

Everythin you know is about to change forever



Ja, ikväll har jag varit hemma och sett på den andra Narnia-filmen. Tyckte den va grymt spännande. Sen är det ju på nåt sätt lite sentimentalt att titta på Narnia-filmerna eftersom man växte upp med böckerna och tv-serien. Så sjävklart grina man ju på vissa ställen som när man fick se Aslan igen. Det där stora mjuka lejonet går ju bara rakt in i själen. Helt klart en film i min smak, precis som ettan. När kommer nästa?? =)
2008-11-27
 17:04:34

Mera träning!

Puhh, då har man redan hunnit med två bodypump pass denna veckan. Måndag som vanligt och igår när det var medlemskväll på gymet å Helen och Anna-Carin körde ett Ladies in red pass. Snygga brudar, men inga killar på passet.. Hmm. :P

Uppdaterar med nya framsteg på viktfronten också:

Benböj 10 kg
Bröst 5 kg
Marklyft, frivändning, rodd 9 kg
Triceps 5 kg
Biceps 7 kg - Bicepsrodd 7 kg
Utfall ingen vikt
Axlar 2 * 2,5

Har ökat på triceps och bröst vilket jag aldrig trodde =) Sen har jag lagt på på benböjen och biceps. Känns underbart att det går framåt såhär mot slutet av release 67. Men ser verkligen fram emot nästa, ska bli kul med nåt nytt att sätta tänderna i =)

Måste bara försöka jobba lite med knä-rehaben så jag orkar med fler utfall =)

Resultat då?
Jaaa, väldigt bra såndana, starkare i vardagen, inte längre ont i rygg och axlar av att sitta vid datorn varje dag. Jävlar så bra!
Sen syns det ju på kroppen också, låren har börjat anta en normal form till skillnad på den avsaknad av muskler på framsidan som funnits tidigare.
Armarna börjar ta form, behövs kanske lite byggande i gymet för att få dom perfekta men jag är på god väg.
Mage och rygg är bättre än nånsin, så med lite fettförbränning på det här så är rutorna kanske lite mer synliga =)

Fixar upp lite bilder när jag fått till nått snyggt :P

Nu bär det av till gymet för core och knä-rehab!
2008-11-26
 16:07:06

Ensam mamma söker

Jaa, precis, har ju följt programmet under hösten och på senare också disskutioner på Flashback, Familjeliv och andra forum. Har också börjat läsa både Alex och Kryckans bloggar. Men mer för att dom skriver om andra intressanta saker än just om programmet.
Så här kommer lite tankar och åsikter från mig...

Nina - Valde Micke i programmet,... lite oväntat tyckte jag som trodde att hon skulle välja Peter. Micke var ju för vuxen enligt henne. Men jag tyckte nog inte dom såg så bekväma ut i tv och när hon gjorde sitt val så tog Micke det väldigt svalt. Sen blir man ju inte speciellt överraskad när han gör slut lagom efter att programmet sänts i tv. Så nu härjar hon väl runt på karaeoke barerna i sthlm igen... hjälp....

Anette - Valde såklart Richard, inget konstigt där... det konstiga va bara att Magen följde med på semestern, det blev ju helt stelt å underligt. Hoppas iaf att dom har det bra och mysigt i gbg nu då!
F ö så såg jag Richard sitta å käka i Telias matsal idag, lite oväntat ändå!

Johanna - Valde Alex och det va ju bra på sitt sätt... har svårt för att tro att dom passar ihop, men allt går väl om man vill antar jag. Andreas verkar ju annars va en riktigt go kille, ge mig hans nummer tack ;)

Over and out för idag!
2008-11-25
 16:35:25

Pepparkakshus

Jaaa, det ska jag minsann göra i helgen. Kul å sitta å pyssla med nåt. Kanske dricka lite glögg till också, men undrar hur snyggt det blir när man fått i sig nåra glas 15 procentig glögg :P

Kanske kan dra med nån frivillig på detta? Nån som känner manad, va va va?? :)

Hoppas på att det blir lika fint som bilden nedan....

2008-11-23
 10:49:24

Bilder från gångna veckor...



Julmarknad i Mårbacka 8 november



Delar av gamla gänget drog på Glada Ankan den kvällen.... :P



Målningen helgen efter precis påbörjad

Mer än så blir det inte just nu... =)
2008-11-20
 08:18:52

Den s k bostadsbristen i Göteborg...

MMS


Jag undrar va det är för bostadsbrist dom snackar om när man hittar sånna här annonser i tidningen???

2008-11-19
 08:17:41

Tummen ur!

Ja jag måste få tummen ur nån gång. Har inte bloggat på evigheter och jag har massor med bilder som jag tänkte slänga upp. Både från helgen i Karlstad och förra helgen då jag målade om lägenheten. Gaah. Att allt ska gå så segt för en just nu. Tur att man bara jobbar 4 dagar denna veckan iaf =)

Ska ta mig i kragen, få tummen ur, slå i spiken osv när jag kommer hem. Vänta er inte så mycket text utan mest bilder! Kanske man borde köra på samma stuk som Johan, bara bild och vikt varje vecka... hehe. Men vem ska ta dom snygga korten.. hmm?

Over and out.
2008-11-07
 13:46:47

Tipsrunda!

Tänkte tipsa om lite produkter som jag börjat använda nyligen. Och än så länge har dom varit jättebra!

För ett tag sen så bestämde jag mig för att testa mineralsmink. Efter att ha läst på en del forum hur bra folk upplevt det. Så självklart gick jag ut på stan å letade upp ID Mineral makeup. Visste ju att det va dyrt men gissade på att dom hade nåt prova-på kit. Å det hade dom men bara i en färg med gul ton å det passar ju inte mig. Så jag fick tänka om....
Då hittade jag Isadoras mineral smink. Testade och tyckte att det va helt åkej, dessutom va det rea så jag slog till. Och nu är jag jättenöjd. Riktigt skönt att ha på sig smink som inte ligger som ett lock över huden. Så det rekommenderas varmt till er som inte är så rika :P




Sen har jag också köpt en ny dagkräm. Kunzeakräm från Rapsodine. Den innehåller både rapsolja och Kunzea oljan som liknar tea tree oil och kommer från Tasmanien. Den är svamp- och bakteriedödande och har funkar superbra. Har använt den i 3 dagar nu och inte fått några nya orenheter i ansiktet. Plus att jag fått en mycket mjukare och lenare hud. Så denna tror jag verkligen på!




Slut på tipsen för idag... nu återstår utvärdering av utbildningarna (alltså måste jag jobba lite) :P
2008-11-07
 13:36:29

Hårdaste passet nånsin... :P

Ja igår gav jag mig fan på att jag skulle köra först bodypump och sen 30 core efteråt med bara 10 min paus emellan. Och det GICK! Det va riktigt jobbigt på coren eftersom man var grymt slut i axlar och rygg. Men det går nog inte ens att beskriva hur det kändes efteråt. Man hade klarat nåt som på förhand kändes väldigt jobbigt. Jag hade helt enkelt nedvärderat min ork. Så hela kvällen igår mådde jag superbra! Sen somnade jag så fort jag lagt huvudet på kudden, underbart =)
2008-11-04
 16:06:01

Turridning i lördags!

Ja i lördags va vi iväg på turridning på Madkullens Islandshästar i Berghem. Å det va ju lika mysigt som vanligt. Har varit där två gånger förut och aldrig blivit besviken. Paula och dom andra är alltid lika trevliga och välkomnande!
Nu var vi 8 st med varierande ålder och ridvana och det gick superbra. Solen sken och frosten låg vit i skogen. En riktigt fin höstdag. Alla verkade glada och nöjda och hästarna var pigga av det kalla vädret.
Jag fick rida på Perla, ett jättesött fux sto. Väldigt go att ha å göra med, känslig för hjälperna och hade en väldigt trevlig tölt och galopp. Höjdpunkten på ritten var såklart galoppen uppför backen i skogen... går inte att jämföra med något annat.

Här kommer vi töltandes mot huset, alla åtta + ledare =)


Lite fika efteråt var välkommet. Speciellt hos katterna som snodde både det ena å det andra!



2008-11-01
 15:33:18

"Fredagsfest"

Ja igår va det fredagsfest på Bodypumpen med Gith och Jim! Det va såå mycket mer och såå mycket bättre än vad jag trodde. Galet skoj! Å man ångrar ju att man inte matchade instruktörernas snygga outfits =) Annars var passet riktigt skoj, med en del överraskningar och luringar... :P
Tydligen blev man fotad också, så slänger upp bilderna här med =)