2008-11-26
 16:07:06

Ensam mamma söker

Jaa, precis, har ju följt programmet under hösten och på senare också disskutioner på Flashback, Familjeliv och andra forum. Har också börjat läsa både Alex och Kryckans bloggar. Men mer för att dom skriver om andra intressanta saker än just om programmet.
Så här kommer lite tankar och åsikter från mig...

Nina - Valde Micke i programmet,... lite oväntat tyckte jag som trodde att hon skulle välja Peter. Micke var ju för vuxen enligt henne. Men jag tyckte nog inte dom såg så bekväma ut i tv och när hon gjorde sitt val så tog Micke det väldigt svalt. Sen blir man ju inte speciellt överraskad när han gör slut lagom efter att programmet sänts i tv. Så nu härjar hon väl runt på karaeoke barerna i sthlm igen... hjälp....

Anette - Valde såklart Richard, inget konstigt där... det konstiga va bara att Magen följde med på semestern, det blev ju helt stelt å underligt. Hoppas iaf att dom har det bra och mysigt i gbg nu då!
F ö så såg jag Richard sitta å käka i Telias matsal idag, lite oväntat ändå!

Johanna - Valde Alex och det va ju bra på sitt sätt... har svårt för att tro att dom passar ihop, men allt går väl om man vill antar jag. Andreas verkar ju annars va en riktigt go kille, ge mig hans nummer tack ;)

Over and out för idag!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: