2009-06-24
 08:57:34

Idag har jag inte bara en bad hair day...

Jag har en bad skin day också. Alltså känner jag mig inte speciellt snygg idag. Nog för att det finns mer att bedöma än just hår och hud men det är ju ändå dom mest utmärkande delarna av ens utseende!

Som (tur) är så ska jag sitta inne på ett kontor hela dagen och bli ännu sämre. För hur bra blir håret och huden av noll procent syre? Inte alls fint... Bläh.

I övrigt notering så är det nu bara ca 2,5 arbetsdagar kvar till min semester. YIPPIE! :)
2009-06-12
 23:47:35

Dunkar varmt!

Ja, jag känner mig lite ensam ikväll... ja tankarna snurrar runt runt. Ja jag kan behöva en kram just nu!

Ja det känns skönt när det ibland dunkar varmt inombords, tolka det som ni vill... Men det kan va så lite som ett ord som gör att man ändras från iskall till varm på en sekund.
Vissa människor har den inverkan på en. Man ska akta sig för att försöka lura sig själv att det känns bra, varmt och gott inombords. För det leder knappast någon vart. Men när man på riktigt träffar en människa som berör då mår man ju riktigt bra sen, oavsett om det slutar med att man blir vänner, sambos eller kanske bara bekanta.

Någon gång ibland träffar man också nån som det känns som att man kännt i flera år redan. Man klickar från början... jag saknar att ha en sån vän. Jag saknar nog rätt mycket att ha en bästa vän också. Någon som man alltid kan ringa till. Vart finns dom? Svårt att bara hitta.
2009-06-10
 20:33:48

En tjej på gymmet!

Ja det finns en tjej på gymmet (egentligen en hel del tjejer) som jag tycker är så grymt snygg. Hon är instruktör. Sådär lagomt brunbränd alltid med lite fräknar, ser alltid så himla glad och fräsch ut. Tror aldrig männskan haft påsar under ögonen :P Å så är hon så sjukt vältränad! Jag är grymt avis på henne... men jag antar att det ligger jobb bakom, eller snarare så vet jag det. Men ibland önskar jag att jag såg sådär fräsch ut utan smink och lite halvsvettig!
2009-06-02
 16:32:08

Dejtning 2.0

Fortsätter väl på temat. Inte varit på så många dejter den senaste tiden... dåligt med bra kandidater ;) Eller så är det kanske jag som är en dålig kandidat?

Jag såg på ett Sex and the City avsnitt för ett tag sen där Carrie reflekterar över att det enda alla killarna hon träffat har gemensamt är hon. Jag kan ibland känna samma sak. Är det mig det är fel på?
Men samtidigt så är det ju så att jag är som jag är och om man inte gillar det så är man inte heller rätt för mig!

Har funderat vidare på det där med dejter och vad man ska göra på dom. Och varför inte åka ut i skärgården och bada? Om man nu känner sig hemma med sin kropp så är det ju bara en fördel, eller?
Sen kan ju vissa tycka att man inte ska visa så mycket på första dejten. Men jag säger bara, spela roll! =)

Känner mig lite för disträ för att utveckla mer... så ni får ge er till tåls till 3.0 kommer :)