2009-03-31
 11:41:39

Suck... stön... blä... hmmStår inför en jobbig situation. Vad ska man göra? Helst skulle jag vilja skrika och kasta saker omkring mig. Slänga porslin i golvet och protestera på riktigt!

Men sånt gör ju inte en vuxen person. Man beter sig inte så. Man håller käften, gråter i hemlighet och låter sig bli kuvad. Man låter andra bestämma över ens liv.

Det är för jävligt att det ens ska kunna fungera såhär. Att man är helt livegen. Och jag är för trött för att orka dra i allt... suck!
2009-03-30
 11:38:18

Förväntade könsroller irriterar mig!

Jaa... Jag har märkt att det görs stor skillnad på män och kvinnor i vissa branscher. Jag jobbar ibland extra i VVS-branschen och är ute i butiker och pratar med kunder. Vid alla sånna tillfällen så finns det alltid och oftast gubbar som är ute för andra företag som säljer samma saker.

Tråkigt nog så väljer de flesta kunder att prata med gubbarna. Antagligen så är det en riktigt stor förutfattad mening att unga tjejer in kan något om ämnet. De går alltså helt sonika förbi. Och man får istället jaga dom. Varför kan man inte bara inse att tjejer också kan jobba i typiskt manliga yrken?? Vi är inte mindre kompetenta för att vi har tuttar och inte dumspak.

Bort med alla fördomar om tjejer i mansyrken!

2009-03-25
 08:42:29

Skinnjacksmaffian!

Japp, idag klev dom på vagnen. För det har ju blivit vår (?) och då måste alla moderiktiga personer ha på sig skinnjacka. För även fast det blev mode för sisådär 3 år sen så var jackan så dyr så folk använder den i all evighet. Har det inte kommit nån ny trend funderar jag på?

Det finns ju två stora grupper som bär skinnjacka (förutom MC-.folk då). Det är dom modemedvetna som har en pytteliten skinnjacka som slutar så högt upp det går, gärna visas lite hud så det ser sådär äckligt kallt ut och så har dom till det en boutastor halsduk virad i hundra varv runt halsen och gärna jättestora vantar också.

Den andra gruppen är dom där lite alternativa personerna. Gärna lite rockabillyinspirerade. Som har en lite mer manlig stil på skinnjackan med en röd scarf till, fyrkantiga glasögon med tjocka svarta bågar osv.

Jag vet inte om jag gillar någon av stilarna... det är ju samma jacka med stora muddar å sånt.

Jag håller mig nog till nåt annat.... :P
2009-03-24
 22:04:14

Ny supergod juice med superfrukt :)

 
Här har ni tre nya supergoda och nyttiga juicer som just kommit ut i affärerna. Jag har bara hunnit testa den med Gojibär och passionsfrukt ännu men jag säger bara MUMS! Så söt och god och annorlunda. Och att man sen får i sig massor med antioxidanter också är ju helt underbart. Jag hitta den på ICA Munkebäck... Så spring å köp en genast! =)
2009-03-23
 22:05:48

6 mål och goda utsikter inför onsdag!

Det känns bra nu. Skellefteå bjöd inte på lika stort motstånd som jag hade trott och Färjestad krossade dom. Laget är i grym form och verkar inte va ett dugg brydda över favoritstämpeln. Halsduken kommer hänga fint runt halsen imorrn =)

Eloge ändå til Skellefteå klacken som aldrig övergav sitt lag!
2009-03-23
 20:22:58

0-3 efter andra

Och Gustavsson är nu ny innehavare av eliteserierekordet för att hålla nollan längst. Det är ju så bra så man vet inte vad man ska säga. Jag hade verkligen inte räknat med att han skulle spela så bra som han gör. Med sååå stort självfötroende!

Det känns bra inför hemresan i påsk. Kanske man får se en final =)

Jag är på sjukt bra humör nu iaf. Hockey gör en alltid glad!
2009-03-23
 19:35:54

Skellefteå - Färjestad 0-1

Första perioden är slut och Färjestad har spelat starkt på alla plan. Det enda som lämnade mer att önska var powerplayet. Man fick aldrig till den riktiga pressen. Gustavsson är såklart sjukt bra och stabil i mål. Och dessutom slutspelsbäst någonsin. Det känns ju helt galet, att han slog Henrik Lundqvist men ändå inte draftad. Jag som trodde han skulle försvinna fortare än kvickt.
Nu är det enda tråkiga att inte det andra målet kunde räknas med...

Men jag sitter å biter på naglarna inför nästa period!

Vi hörs!
2009-03-22
 02:04:36

Män som hatar kvinnor

Har just kommit hem från bion. Gick på "Män som hatar kvinnor" helt utan förväntningar, utan någon som helst koll på vad den handlar om och framförallt utan att ha läst boken.
Jag tror att allt detta gjorde att filmen blev mycket bättre i mina ögon än i andras.

Jag lämnade bion väldigt berörd på något sätt. Svårt att sätta fingret på vad det var som berörde mig så. Men jag kände mig lite låg, fundersam och eftertänksam nu på vagnen hem.Noomi Rapace som Lisbeth Sahlander var helt oslagbar. Trovärdig, sårbar, iskall och kantig. Och framförallt väldigt snygg. Ja på ett annorlunda sätt förstås. Men jag gillar när det ser ut som att man bara vaknat och tagit på sig närmaste tröja. Men det är nog hela stilen som gör det. Och hennes hårda bruna ögon...

Filmen rekommenderas varmt!
2009-03-21
 17:47:46

De e mål, de e mål, de e mål IGEN!


(bild lånad av www.thewolfpack.se)


Wowowwow vargarna har slagit till igen!

Sitter å ser på underbar slutspelshockey. Oj oj säger jag bara. Enda man ångrar är att man inte är på plats. Men förhoppningsvis så får man se en av finalmatcherna sen! =)

Skellefteå såg starka ut i början men efter första målet kom så reste sig Färjestad och började mer och mer se ut som sitt gamla jag. Och efter dålig spel i pp i början av matchen så lostnade även det och flytet verkar va där nu... Lovely säger jag bara!

2009-03-10
 07:52:59

Förjävla kass måndag

Vad ska man säga. Hela dagen var helt fucked up! Den ena skiten på den andra... suck. Orkar inte ens skriva mer om det!
2009-03-04
 09:40:02

Ny länk!

Missa inte den nya länken jag lagt upp http://www.jl-inspiration.blogspot.com/. Väldigt inspirerande blogg skriven av en av instruktörerna på mitt gym och hans kollega. =) Enjoy!
2009-03-04
 09:37:10

Jag är gammal och senil

Javisst är det så! Eller kanske bara riktigt förvirrad. För jag trodde ju att jag hade matte-prov igår... MEN det är imorrn. Suck... Jobbigt fast ändå bra. För då hinner jag plugga lite mer.
Men samtidigt så missar jag ju vår sköna Quiz night med Ung Arena. Känns jävligt tråkigt.... bläh. Tänk om man kunde ha koll nån gång.
Men nu verkar det som att jag måste gå på provet... hmm... Får hoppas att jag kan skriva det i turbofart och sen dyka upp på quizen.

Sen har jag suttit å funderat över det avtalet Metall-facket har gjort med arbetsgivarorganisationerna. Och jag vet ärligt talat inte vad jag tycker om det... Det är ju bra på så sätt att fler får behålla jobbet åtminstone ett tag till. Men vad händer om de blir uppsagda? Jo A-kasse ersättningen kommer antagligen bli lägre än om de blivit av med jobbet på en gång.
Medlemmarna missar också på pension och andra grejer.
Är det verkligen en hållbar lösning i kristider?
Är det inte bara nåt slags tillfälligt plåster på såren? För rätt var det är så kommer det ju ändå att brista, tror jag....
Sen att det kommer krav på att vi på tjänstemannasidan också ska gå med på detta tycker jag är helt absurt. Vi har inte alls samma läge och samma sak gäller verkligen inte för alla branscher. Skönt att vi har Cecilia i Unionen som står upp för oss medlemmar!

Check u later! =)
2009-03-02
 12:09:58

Dumma jobbdator!

Åååhhh, så skriver jag ett inlägg, förhandsgranskar å när jag går tillbaka så är allt borta. Skitdator säger jag bara!!!!

Imorrn är det prov iaf. I Matte. Känns nervöst. Inte skrivit ett prov på 4 år nu,.... Wish me luck!

Stänger ner nu innan jag slår sönder skärmen....