2008-07-31
 20:45:51

Om bakfyllor

Snor det från buke då, bara för det va så bra :D

Bakfyllor kan indelas i olika kategorier.


tidig: botas med bacon, ägg, lök, tacosås, rostad lök, rostat bröd och svart kaffe.

medel: Hämtkina med friterade räkor i sötsur sås, mjuk soffa och bra en fjärrkontroll.

svår: vik dig ur lakanen, samla ihop kondomerna medans du kryper ut till köket. Stöna svårt när du läser lappen och telefonnummer. gå till hitta.se för att komma ihåg namn. lyssna av telefonsvaren och dina kompisars varningar. Säg aldrig mer nio gånger och ta tre treo med is.
2008-07-18
 13:46:05

Du är som mig fast med ett annat kön!

Den klockrena kommentaren från min mun alldeles nyss :D

2008-07-17
 08:33:28

Tapet-jävlar

Jo jag försöker ju hita nåra snygga tapeter, men fan, det går dåligt.... Detta är min skörd hittills:



Denna till köket tänkte jag... kan tänka mig den i sovrummet också...



Denna tycker jag är riktigt nice och skulle gärna ha den i sovrummet tror jag.

Fast helst vill jag ju hitta nån med lite metallicmönster på till vardagsrummet. Hjälp?
2008-07-14
 20:13:17

Gillar butikspersonal å titta på nakna kunder?

Ja jag undrar fan det!

I helgen va jag inne i en liten butik. Har ingen aning om vad den heter och dom har egentligen mest skräp där. Men ibland kan man hitta en och annan godbit. Och precis det gjorde jag, ett par schysst jeans. Såg priset... såg ut att va nedsatta till 299 å det säger man ju inte nej till.
Så jag kliver in i provrummet och börjar prova och tro fan att det kommer en brud å sliter upp dörren när man står där i bara trosorna! WTF tänker jag och säger; kan du stänga eller, jag byter ju om... Alltså den bruden borde ha en fet smäll. För hon hade mage nog att komma å stå utanför sen och fråga hur det gick. Vikken jävla skitservice. Jag vill va ifred när jag provar kläder tack.
Denna gången fick jag nog och struntade blankt i att köpa jeansen som ändå inte alls va på rea och kostade 499, ett sånt jävla överpris!     
2008-07-13
 23:31:48

Veckan från helvetet...

Ja det har det verkligen varit....

Tisdag: Jag trillar på väg till jobbet, snubblade på en gatsten. Ramlar och skrapar upp händer och armbågar, slår i knäna också. Fick jävligt ont med inga kläder gick sönder som tur var. Fick gå hem å plåstra om mig å kom försent till jobbet.

Onsdag natt: Jag vaknar efter att jag somnat till i soffan, med lite tandvärk, tar två ipren och går å lägger mig... tänker att det nog går över tills imorgon men inte. Jag vaknade igen vid ett-tiden och har så sjukt jävla ont så jag inte kan tänka. Håller på att grina sönder mig av smärtan. Försöker med det mesta, fler värktabletter, kolla tv för å tänka på annat, har sprit på tanden. Inget hjälper... Så till slut ringde jag sjukvårdsupplysningen. Då börjar dom tjata om att jag överdoserat ipren och att jag kanske är förgiftad... Är det sånt man vill höra när man är upprörd och har ont? NEJ! Hon gav mig tipset att bädda i soffan och försöka sitta upp iaf. Sagt och gjort jag satt å titta på tv tills jag somna av utmattning.

Torsdag: Vaknar med mindre tandvärk. Åker till jobbet och ringer tandis, får en tid senare på dagen och är nervös för det såklart. När jag kommer dit så är det en underbar tandis som drar ut min tand. Känns sjukt gott å va bedövad och jag åker tillbaka till jobbet. Lagom till att jag ska gå hem så släpper bedövningen och jag blir alldeles svimfärdig. Får ligga i soffan på jobbet i en halvtimme och sen tvinga mig själv att ta mig hem....

Som ni ser så händer alltid allting samtidigt.... Och jag har haft värk efter utdragningen nu i 3 dagar. Så har gått på värktabletter hela tiden. Inget vidare faktiskt...

Så helvetes-veckan på jobbet som börjar imorrn känns som en småsak... haha! Gött.

Dessutom så är det BARA 1 VECKA KVAR TILL SEMESTERN! =)     
2008-07-10
 15:51:20

Lördags-törstig ;)

MMS

Ja så här törstig va man förra lördagen... solbränd också :P

Vi hade förfest hemma hos mig med tillhörade Guitar Hero och alkohol. Även gitarrspel i köket och mig klinkandes fram Den blomstertid nu kommer.
Det va sådär schysst och lagom =) Och vi var nog jävligt störande på vagnen sen. Men skit samma :D

Tack för det Fia, Haidi och Danne =)

2008-07-04
 12:34:58

Sex and the city

Absofuckinglutly den bästa film jag sett på riktigt länge!

Den hade allt, ja förutom biljakter och skottlossning då... Men vi skrattade och grät omvartannat... helt underbart!

Ska väl inte skriva så mycket mer för vill inte förstöra nöjet för er andra som ska se den =)
2008-07-03
 14:30:14

Bilkrasch boom bang!

MMS


Så här såg det ut igår när vi satt på Tintin å käka mat, helt plötsligt hör vi världen smäll och tror att två bilar krockat! Men det va bara en röd Wolkswagen som kört rakt på ett rödljus. Han försökte desstuom smita med bilen från platsen men kom inte loss. Då klev han helt sonika ur bilen och tog ut en väska ur bagaget och stack iväg...

Vi såg ut såhär ???

Sen fick vi ringa till polisen å förklara allt. Å så satt vi kvar och väntade på att dom skulle komma. Men vi tröttnade efter 40 min. Å när vi hade gått så kom dom... Typiskt!

Vi ville ju veta vad som hade hänt. Hade han knarkat? Va bilen snodd? Va det stöldgods han bar på?

Nåt skumt va det ju iaf... för rutan på förarsidan va utslagen redan innan han krockade...

Jag är såååååå nyfiken!!!! Ge mig lite info nu?