2008-06-30
 23:20:58

Kan man ersätta en man med plast?

Sitter å kikar på Sex and the City. Dom snackar om the Rabbit. Om man verkligen kan ersätta en varm manskropp mot en plastsak från Japan?

Jag vet. Fär jag har provat... Och klart man kan det, till viss del i alla fall. För så länge män inte vibrerar så vinner ändå Kaninen. Men samtidigt, så länge plastiga leksaker från Japan inte är varma och bultande som en riktig man så är man inte nöjd ändå.

Kvinnor är med andra ord både lätta och svåra att tillfredställa. Det går aldrig att vinna ;)
2008-06-29
 20:49:16

Midsommar har det varit ja!

Mycket har hänt sen sist jag skrev.

Dagen innan midsommar åkte vi upp till Lysekil. Hittade min nya passion där på kvällen.... mellan öl och skratt. Fredagen var helt grym, det var som en roatrip runt stan. Underbart!
Lördagen satt vi på bussen å va bakis å försökte komma ihåg vad som hade hänt. Sen på kvällen var vi hemma hos Danne å drack öl å spla GH. Lovely!

Denna veckan har jag varit sjuk... hostat som en tok och varit jäkligt hes. Jobbade ändå ett par dagar, inget att rekommendera direkt. Men man ville ju va med på after worken... som blev halvdan.... varför är jag inte förvånad. Tur att Lotti och dom andra va med!

Igår hade vi förfest här, jag Haidi och Karolina. Va jättemysigt, vi spelade GH å var allmänt tjejiga :P Sen joinade vi Ronny å nåra till innan vi drog ner till stan. Hamnade till slut på Nivå (tror jag :P). Å sen var jag inte hemma förrens halv fem. Somnade med jackan på i soffan, haha. Jag är störd!

Annars har jag äntligen köpt soffan och den är grym! =) Blev den bruna och jag fick den 1000:- billgare. Yeah!

Nu fattas bara badrumsskåp och nattduksbord. Å en massa annat också. Men man kan ju inte köpa allt på en gång... Efter sommaren väntar iaf tapetsering och målning =) Funderar på om jag kanske ska måla om sovrummet också, OCH hallen... hehe. Man vill ju ha det lite eget... vi får se. Skulle behöva en händig man här hemma helt klart!

I veckan ska jag lära mig hur man borrar med slagborr, ska bli spännande!

Peace and love.  
2008-06-22
 11:38:22

Mailetikett och ironi

datespy skrev: --------------------------------
Måste du visa dina tuttar för att väcka intresse?

mirrorgirl skrev: --------------------------------
ja, så är det här i världen, utan tuttar är man inget...

datespy skrev: --------------------------------
Du vet hur du ska fånga männens intresse. Mig gör dina tuttar varken till eller från, jag är nämligen asexuell (lider av kronisk testostenronbrist). Ha det gott ändå!

mirrorgirl skrev: -------------------------------
jo absolut, jag går alltid omkring i mycket urringade toppar just för att jag verkligen inte kan leva utan manlig bekräftelse.... men ha du ett så tråkigt liv nu då så ska jag gå ut och blotta mig lite mer.
2008-06-18
 10:06:50

Orättvist värre

Jag fattar inte varför allt ska va så sjukt jävla orättvist jämt. Varför man ska få skit när man ställt upp en massa? Jag som trodde att det lönade sig att ställa upp och va extra effektiv och snäll. Men man får bara skit tilbaka. Så nu ska jag sluta med det...
Man måste ju vinna på att göra saker på jobbet. Jag är så sjukt jävla förbannad just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag kan inte gå nånstans å skrika för då hörs det. Jag har ingen att ventilera med för då hör folk som inte borde höra. Jag är så jävla trött på skiten så jag känner för att bara gå hem å lägga mig!

Känns ju som en väldigt bra dag det här, man vaknar med huvudvärk, pratar med otrevliga kunder och sen får man den här skiten. Jo jag tackar jag!

Hmm...

2008-06-15
 18:24:46

Midnattsloppet



Jag är så grymt sugen på att springa det i slutet på sommaren. Men jag vet inte. Undrar om knäna håller för asfalt i en mil. Hmm. Jag vill ju inte köra sönder mig totalt. Men det skulle va så skönt å ha nåt att träna inför. Jag älskar ju tydliga mål. Gillar å tävla mot mig själv å det e svårt att göra om man inte har nåt seriöst att va med i. Visst jag kan förbättra min tid i spåret men det e inte samma sak.

Ge mig lite tips nu! Tror ni jag klarar det med mina trasiga knän? Vad ska jag göra för å klara det osv.... Jag är öppen för alla idéer =)

Banan:

http://www.midnattsloppet.com/bilder/uploaded/MLgtbbana.gif
2008-06-15
 16:40:31

A good way to clean!



Jepp, såhär städar jag alltid, det blir ju så mycket roligare då :P
2008-06-13
 11:16:02

Nu är jag ung...

Ja egentligen. Varför bryr jag mig så fruktansvärt om jobb och andra saker? När alla (jag vet, inte alla men iaf) andra skiter i allt.
Jag har så jävla svårt för att släppa saker på jobbet. Mest för att jag vet, att gör inte jag det.. så blir det inte gjort. Å det e skitjobbigt. Som vanligt tar jag alltid på mig rollen att styra upp saker, att leda och att ta ansvar. Det har alltid varit så. Och jag önskar verkligen att jag hade ett jobb där dessa kvaliteter kom till sin rätt!

I övrigt så har jag länge funderat på om jag har tjocka lår eller inte. Man luras ju rätt rejält när man tittar på dom uppifrån... men från sidan i ett skyldfönster kan dom se ruskigt smala ut. Självbilden känns suddig. Nu kommer folk gorma om att jag inte ens kan ha tjocka lår men jag menar ju såklart tjockare.

Allt bara väller ur mig nu känner jag....
2008-06-13
 10:35:00

Kvällsbok på dagen

Jag ska vara sann mot mig själv... Ibland känns det som att jag ljuger ihop för mycket saker i huvudet. Känns som att jag struntar i att se det jag borde se.

Har väl insett också att det här med att dejta aldrig kommer va lätt. Jag har ju alltid tänkt att det ska va roligt och så. Men ja menar... hur kul är det när man kommer på efter ett antal veckors dejtande att det här kanske inte va så bra. Eller som vissa tydligen får för sig... inte höra av sig alls efter en tid. Va fan e det för sätt? Vem gör sånt?

För det verkar ju råda nån allmän inställning om att man måste va så manlig som kille. Man kan ju inte bjuda på middag på första dejten för det kan ju va bortkastade pengar, man kan inte köpa blommor för då är man en mes. Så helst ska man tydligen spendera så lite pengar som möjligt i början, för risken finns ju att man kastat dom i sjön. Jag tror jag blir galen!

Själv har jag en förmåga att locka till mig killar som egentligen inte vill ha nåt långvarigt seriöst. Dom har alltid just gjort slut med nån underbar tjej som dom egentligen saknar jättemycket. Och jag? Jag är nog bara nån slags utfyllnad där... emellan exet och den nya underbara. Hur blir det så? Vad är det jag har som säger.... "kom, jag kan va ditt tidsfördriv när du inte vill va ensam...."?

Ikväll ska jag gå hem och öppna ögonen för röran jag har. Ska väl se det positivt, jag har ju gafflar iaf! =)
2008-06-12
 22:00:39

Kvällsdopp

Ja, igår va vi och tog ett kvällsdopp i Delsjön. Det va hemskt, först... men sen va det riktigt skönt. Fast man frös bra mycket efteråt...

Hoppsan... glömt å posta detta... så gör det nu då :P
2008-06-03
 15:04:39

Lets goooo... Time's a wastin'

Idag hittade jag två sjukt snygga Johnny Cash t-shirt. Jag vill haaaaa! Men jag pallar inte beställa den snyggaste från USA direkt...alldeles för krångligt. Nån som vet nån bra butik i Gbg med sånna här?





Denna är den absoluta favvon =) Grymt snygg! Ge mig den och jag är din för alltid ;)
2008-06-01
 17:19:40

Ny bikini!

Sådär, nu va den beställd. Kommer om 2-3 dagar =) Jippie! Jag som trodde den va slut när den va borta från nätet i flera dagar. Men nu är jag grym nöjd =) Ska bara springa lite mer på gymet också....

2008-06-01
 10:51:11

Solbränna deluxe

Jepp, första delen avklarad.. Idag kör vi lite till!

Igår va jag å Haidi på Styrsö Uttervik å solade å badade hela dagen. Vi åt jordgubbar å vattenmelon å snackade horoskop ;)

Nej, nu blir det frukost å sen mer sol å bad vid Delsjön =)

Pussel.