2009-02-27
 13:12:19

Gratis är gott!

Japp, för alla er som vill ha gratis grejer så tänkte jag tipsa om en schysst sida. Allt man behöver göra är att klicka sig runt lite och testa lite grejer =)

2009-02-27
 09:18:06

Kan man bli snyggare av lyx?

Jaaaa det tror jag. Jag har bestämt mig för det iaf. För imorgon har jag bokat in en Lyxbehandling på www.salongunik.se. Ska bli sååå skönt å bara skämma bort sig själv i fler timmar.
Behandlingen innehåller:

Portömning 45 min, klippning med fön och styling,
hårbottenmassage och inpackning och make up.

Så kanske man blir lika vacker som gamla Hollywood skådisar... a la Sophia Loren kanske =)

2009-02-24
 17:31:59

So what?

I've got a brand new attitude
and I'm gonna wear it tonight

Ja va fan hände med attityden: Jag är jävligt snygg och jävligt bra! egentligen? Jag körde ganska stenhårt på det där ett tag. Peppade mig själv inte minst innan utgång på helger och ibland innan jobbet. Men jag har märkt att jag gör det mindre nu för tiden. Känner mig lite vek. Inte alls bra. Jag behöver kaxa till mig. Tycka att jag är bäst igen!
Såklart är detta nåt i mitt huvve och inget jag går och säger till andra. Men självklart utstrålar man mer självförtroende när man tänker såhär. Och jag känner att jag behöver det.

Så gameplan för detta är: Massor med träning så man känner sig snygg på utsidan, spegelterapi (hoho :P), klippning och ansiktsbehandling :D

Och mycket komplimanger.... får alla andra då ;)
2009-02-23
 13:53:50

Vad är det för fel på folk?

Det har hänt mig flera gånger senaste året iaf. Att mitt under träningpasset så fångar mitt öga en buske, yvig och mörk... vart undrar ni?
Å nej, det är inte nån kille som har lite för vida shorts å inga kallingar under.
Det är tjejer som inte rakar sig under armarna!!!
Helt galet och och hemskt läskigt tycker jag. Jag går inte på träningspass för att titta på armhålehårsbuskar. Måste va nåt av det ofräschaste som finns. Allt annat hår går jättebra att spara men just det under armarna får man verkligen inte låta bli.

Och nu ställer ni er som jag frågan, tycker du samma sak gäller killar? Nej, egentligen inte. Men det är inte så att uppskattar en riktig buske där heller. Dom får ju gärna ansa lite så det ser välvårdat ut.

Skräcken vore ju att ligga med mattan på golvet och sen när man går från passet hitta armhålehår på kläder. Får ju rysningar bara jag tänker på det!

SÅ, hem å raka armhålorna nu alla tjejer, bespara mig. TACK!
2009-02-20
 00:44:51

Sköööning :)

Slänger in ett gott skratt såhär på natten när humorn är på lägsta nivå. Håll till godo =)


2009-02-19
 17:52:59

Horse show i helgen då?



Jaaa, ska man gå eller ska man inte? Det är ju lite av en tradition för mig. Har gått varje år sen jag flyttade hit! Känns lite tråkigt å bryta det... Men priset är ju såå mycket dyrare nu. Plus att förra året fick jag biljetter gratis så då tänkte jag inte ens på det!
Men jag känner mig sugen... vill känna stämningen av att va där med tusen andra hästintresserade. För man möter inte många sånna i vardagen. Verkar va sällsynt på nåt sätt...

Nån mer som ska dit? =)
2009-02-18
 17:25:20

Hunk-tv deluxe

Ja alla tittar vi väl på vissa program bara för att dreggla över dom snygga killarna? Det bästa är ju när det är ett svenskt program och killarna känns lite mer nära så att säga. Ensam mamma söker har ju bjudit på en del guldkorn under båda säsongerna t ex. Annars är ju favoriterna NCIS, Michael Weatherly är ju bara så mums. Å så den nya The Mentalist... gillas också just nu!

Det behövs mer hunkar i svensk tv tycker jag. Ja menar förut hade vi ju Mårten Andersson i ZTV och en hel del snyggingar i alla dokusåpor. Fram för fler :D

Ps. Dom lär nog inte finnas i "Den rätte för Rosing" av det lilla jag sett. Ds
2009-02-18
 10:10:27

Uhh...

När jag satt på vagnen på väg till jobbet imorse, lagomt trött å seg, å ville bara va ifred så klämmer en kille ner sig brevid mig och brer ut sig såklart. Va e detta med män alltså? Dom måste ju ALLTID bre ut sig. Kan aldrig sitta med knäna ihop. Klämmer ni pungen då kanske? Era stackare...
I vilket fall så känner jag efter en stund en lukt sprida sig... Nån har lagt en fis. Vem fan gör det på vagnen på morgonen? Det är ju tortyr!
Tur att man skulle av strax efter iaf. Å jag hoppas verkligen inte det va han som satt brevid mig.... Hmm.
2009-02-17
 18:32:32

Titta va jag hitta

"En glad och busig tjej, uppskattar ensamheten men också mysigt sällskap. Tränar minst 3 ggr i veckan, styrkträning och älskar det. Rider också, vilket är ett stort intresse!
På helgerna hittar man mej på krogen oftast dansande och glad...
Är lite sugen på ett förhållande men ändå inte, trivs rätt så bra med att va singel men det känns som att något fattas.. antar att det är kärlek jag saknar...
Ser "typiskt svensk" ut.. Alltså blond och blåögd. Är 173 cm lång och smal.. väger bara 55 kg. Ändå rätt vältränad men har ingen bra kondition tråkit nog. Trivs bra i tajta kläder som framhäver min smala kroppsform.."

Hahah, hitta det på en dejtingsite jag va medlem på för länge sen... Alltid skoj å inse att man såg på saker å ting annorlunda förr :P
2009-02-17
 13:42:48

Ny mobil fick jag igår :)

Trodde faktiskt inte det skulle komma igår eftersom det va släpp i butik samma dag. Men tydligen va det inte så många som hade förhandsbokat den.
Vilken undrar ni?




Nokia 5800 Express Music

Jag gillar den hittills iaf =) Fast igår blev jag riktigt rädd, TVÅ gånger :P Stoppade in SIM-kortet bara för å testa den (hade inte fört över telefonnummer å sånt från den gamla då) å så bara försvinner det in i en lucka. Jag inser att jag inte under nåra omständigheter kommer få ut det igen, börjar fundera över pincett å sånt dumt... sen när man läser manualen så inser man att man fick peta lite med pennan under batteriet för å få ut det... *pust*

Så till nästa grej... Jag lägger ifrån mig telefonen ett tag i påslaget läge och när jag tar upp den igen så är den knapplåst. Inget konstigt med det bara det att vart jag än trycker, på skärmen, på dom tre knapparna så säger den bara "Använd knapplås för att låsa upp telefonen". Men det finns ju inget knapplås? Jag ser inte hur man ska göra.
Så denna gången kollar jag i manualen... å där står... INGET om knapplås. Tänkte att det här är helt sjukt!
Sen hittar jag en annan liten folder som förklarar dom olika knapparna på telefonen... ja å DÄR står det minsann att det finns en knapp för knapplås. Lite långsökt tyckte jag :P

Men jag fortsätter å pilla idag å lär mig hela tiden nåt nytt. Har ju inte haft en Nokia sen 2004 :P Man glömmer fort har jag hört!
2009-02-15
 22:28:04

Tapetseringen då!

Ja precis, jag har ju tapetserat om. Eller ja. Jag målade lim å lämnade verktyg till mamsen som satte upp våderna. Å tur va väl det. För inte såg det lätt ut direkt. Fastän det skulle va Easy-up :P
Men nu när jag tittar på väggen så ÄLSKAR jag den! Kunde inte blivit mer nöjd. Inga synliga skarvar eller bubblor, ta i trä! Nu fattas bara lite snygga ekhyllor, tavlor och ett snyggt sideboard så är vardagsrummet riktigt snyggt sen =) Det är såååå skönt och äntligen efter 5 år i stan känna som att man är hemma =)




2009-02-15
 22:12:27

Fixing trixing

Jepp, fixar å trixar i Photoshop igen =) Å det går liiite bättre... Slänger upp ett kort som jag ändrat lite på :P

Före:


Efter:



Nu får ni ju tänka er att jag är sjukt mycket nybörjare... så allt är såklart inte jättebra, missade lite vid pälsen på höger sida t ex. Men det va ju kul å trixa ihop den iaf =) Tänkte lägga upp nåra titt som tätt så ni får följa utvecklingen =)

Nu återstår bara att lära mig fixa till bloggen :D
2009-02-12
 11:15:29

Funderingar i dur eller moll?

Just nu är det nog moll som gäller. Fick ett svar jag inte hade väntat mig eller ens ville ha... det gör mig inte klokare och kommer inte göra så på länge heller. Så då är frågan... Älta eller inte?
2009-02-10
 11:19:13

Efter regnet kommer solsken!



Ja. Det är inte mycket man kan va säker på just nu. Men just det vet jag. Och det känns skönt. Börjar lite undra om jag utan att veta det stoppat i mig tabletter som motverkar humörsvängningar?! För inte blir jag hemskt ledsen eller sjukt glad just nu. Jag på nåt slags mittemellan. Jag blir inte heller lika arg som mina vänner över personer som kanske egentligen sårar mig. Det får mig att bli fundersam... Har jag stängt av nu igen?

Jag vet att det va länge sen jag skrev nu... har haft mycket att tänka på. Mycket som inte platsar i bloggen. Eller det kanske det gör, men jag har ingen lust att hänga ut någon.

Se upp... för snart kommer mer iaf =)