2010-05-16
 20:14:10

Detta har hänt :P

Ja sen i torsdags alltså :)

Summerar lite snabbt...

Torsdag:
Jag och mamsen åkte till Botaniska och skulle titta på blommor, tyvärr hade inga tulpaner slått ut än så det va lite tråkigt. Men vi fick oss lite fika iaf. Sen blev det en sväng på stan och sen hem å käka mat med kusinen.

Fredag:
Jag jobbade... konstigt nog var det en del folk på kontoret :P Försökte sluta tidigt men det gick dåligt, massor å göra heeela tiden.
På kvällen åkte vi in till Liseberg och kikade på Augustifamiljen (husbandet i På spåret), gästartister var Peter Jöback, Joel Alme och Simon Ohlsson (Silverbullit). Allt va super förutom kylan och den där Simon som mest skrek och såg allmänt drogad ut på scen.

Lördag:
Mamma och jag gick till kolonilotterna å kikade på blommor och handlade hem varsin pelargon. Så här ska odlas blomma i fönstret :)
På kvällen tog vi först en varsin lyx-drink uppe på Heaven 23, solen sken och utsikten var såklart underbar. Efter detta begav vi oss till Taras för lite turkisk mat. Det blev lammspett med myntayoghurt. Smarrigt!

Idag:
Lunch på Halta Lottas, riktigt gott. Och sen en snabb shoppingrunda på stan innan jag vinkade av mamma som åkte hem med tåget vid fem.

Fick hemshoppat detta:

Sommarfräsch bikini från H&M, 49,50:- per delSkin renewal mask och BUS från Hawaiian Tropic, dags att bli redo för sommar :)

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: