2006-09-23
 11:15:47

Hockey idag minsann!

YEAH! Idag e det hockey =) Göttans värre =) Lätt vi kommer vinna!

Igår shoppade jag som en tok. Köpte ridstövlar, jacka, strumpor, ridbyxor för 2500 =) Kändes inge lite gött det ja.

Nu ska jag gå till affärn å köpa lite mjölk så man kan käka frukost =)

Pussel
2006-09-21
 12:40:49

Tråkigt med förkyldning...

Är hemma å e sjuk idag, åkt på en förkyldning. Jag som hållit mig från sånt rätt länge nu.... Men men, får man tid å fixa en massa andra grejer inför resan.
Det är ju bestämt ett datum nu iaf. Den 16 oktober blir det! Lorraine ska ringa mig ikväll om biljetten. Vi får väl se hur det blir...

Annars ska jag shoppa som en galning tills dess. Stövlar, ridbyxor, strumpor, tröjor, jacka å massa mer. Ska bli kul! Länge sen man shoppa så mycke ridgrejer faktiskt =)

Hoppas på att man får besök i helgen också... skulle va riktigt nice. Har ju längtat efter att träffa honom.

Nu ska jag snart ner på stan å fixa ett Visa-kort å kanske pröva stövlar. Så ser ni en blond tjej som springer omkring i ridbyxor så e det jag =)

Puss
2006-09-18
 13:28:39

MILANO NÄSTA!

Jag fick jobbet i Milano, är fortfarande chockad!!! Vet inte vad jag ska göra säga, eller ta mig till =) Men det är så jävla fantastiskt så jag vet inte! Hjälp!?! Hehe.

Puss, jag återkommer med mer info =)
2006-09-13
 22:05:00

Lördag 10/9

Gick upp vid halv sju och masade mig ut i köket efter att ha sovit i en säng som gjort mig helt ledbruten. Fast det är alltid skönt att gå upp sådär tidigt när man är i Lysekil. Så käka vi frukost jag å mamma å familjen Grönlund.
Sen va det bara att klä på sig alla möjliga långkalsonger, byxor, tröjor å jackor hit å dit. Så åkte vi ner till hamnen, satt å njöt lite i solen innan resten kom.
Så blev vi tilldelade båtar, jag och mamma å Gun å Lars-Ove hamna på Vågen. Jättefin gammal fiskebåt från Norge. Och kaptenen va en riktigt skön gubbe från Lofoten.

Vi åkte ut och lade oss precis utanför Fiskebäckskil, riktig idyll. Solen sken, havet va blått och alla va verkligen på gott humör. Å innan klockan va tio hade man dragit upp 4 makrillar =)

Till slut blev det 13 stycken snygga sånna här....

                                                                                 

Sen kom vi tillbaka till Ålevik vid halv två tiden. Käkade lite å sen klättrade jag över klipporna till Långevik. Så badade jag där, två gånger tillome. Va säkert en 16-17 grader i vatten å det va skitgott.

Duschade å gjorde mig iordning sen... å så va det dags med räkfrossan. Massa massa räkor, brytbröd, romsås och bärs. Det va helt underbart. Å så när vi hade käka färdigt så va det dags för allsång som vanligt. Sylve ledde ju sången å Bertil spelade. Hemskt traditionellt men sjukt roligt tyckte iaf jag!

Sen innan kaffet så stod vi å tittade när solen gick ner i havet.... kan det bli vackrare än så....?

                                                                                 


Vi fika å jag vann inga kräftor... Hehe. Sen drog vi en sväng till stan, jag Johan och Therese. Så skulle vi gå till Muratssons som numera hette Baracuda. Dom hade verkligen fräschat upp stället. Helt annorlunda å jättemysigt,. Så vi satt där och tog en bärs. Sen blev Johan så full så vi gick. En sväng förbi Sjökanten å sen hem tillbaka till Ålevik å i säng efter lite patiens i köket.
2006-09-13
 21:15:48

Fredag 9/9

Va hemma från jobbet, mådde inget bra på morgonen. Gravid? Nejdå... bara för mycket stress å sånt på jobbet.

Sen fick jag iaf packat mina alla grejer jag skulle ha med, tävttade mig jacka å drog ner till stan. Va in på Lindex och köpte snyggaste kavajen i år å så lite andra smågrejer å sen satte jag mig på bussen på väg till Lysekil. Det va sjukt varmt å man hade ju lite ångest över att behöva åka buss när det va så fint väder.

                            

Utsikten va ju inte den sämsta direkt. Korten tog jag i bussen när vi åkte över Tjörn-bron. Underbart säger jag bara!

Kom fram vid sextiden å slängde in väskorna på Ålevik, sen tog jag en långpromenad i stan och handlade å på vägen tillbaka så hitta jag den här supersöta brevlådan...




Gick å la mig rätt tidigt, skulle ju upp halv sju dagen efter....
2006-09-13
 19:37:16

Onsdag 13/9

Vet att jag sa att jag skulle skriva igår... men fasen. Jag gjorde ju andra mycket skönare grejer. Va ute i skogen å gick lite eftersom jag ännu inte har köpt nåt nytt träningskort. Så hitta jag lite svamp, taggsvamp å nåra gula kantareller, gissa om jag va glad sen!


Så fick jag en inbjudan till Stinas bröllop igår. Kul att hon ska gifta sig, hoppas klänningen blir fin sen och att allt går bra. Tråkigt bara att jag och mamma inte kan åka ner.


YEAH! Nyss ringde en kvinna från Italien, jag trodde det va Stina först, va ju nåt liknande nummer. Så sa hon att hon ringde om ett jobb som hästskötare. Fattar ni va sjukt bra?!? Hon ska ringa mig ikväll, jag kommer ju va nervös hela dagen ju! Gaaah. Detta e ju breaket jag har väntat på!



Puss!

 

2006-09-12
 16:22:58

Bla bla bla... =)

Mycket tjöt med Stina i telefon igår. Det va asnice, skönt å höra att hon lever och att allt går super. Glad man blir!

Själv så har man det rätt bra för tillfället, lyckade omedvetet hota min chef för ett tag sen och det slutade med att hon fjäskade till det ordentligt och gav mig både löneförhöjning och reseersättning, inte illa det. Det e ju tur att man är så diskret =) Tyvärr så blir man väl inte så långvarig på extrajobbet då, men men. Det ordnar väl sig på nåt sätt. Saknar att jobba på Projecta kom jag på idag, dom ringde hit där jag jobbar.... Shit vilket grymt extrajobb det var! Sånna växer inte på träd, nästan så man borde starta upp en filial här i gbg.

Förra helgen va väl schysst, Ronny kom hem så jag han å Marc förfestade lite hemma hos hans föräldrar å sen drog vi ner till Vasastan. Marc satt å ragga på nåra luriga brudar (det gick sådär va). Så vi drog till Diamond Dogs istället, tråkigt nog hade man ju grym huvudvärk så va inte på så bäst humör. Men vi trilla vidare i regnet till bryggan... Träffade Nabil, han va ju såklart full som ett as... Haha. Jag å Ronny drog å käka halvspecial med räksallad å så korv me mos å gurkmajonäs. Tråkigt nog hade dom avskedat dom goa tanterna som brukar jobba i kiosken så denna gången va det inte riktigt lika mycket överflöd på räksalladen :D

Förra veckan va riktigt lugn annars....
Mer smaskigt info kommer ikväll =)