2008-03-19
 13:56:21

Dessa satans sms :P

Ja vad ska man göra åt dom? Dom skapar mer vånda än något annat. Nu när man kan se att personen fått smset, men inte svarat. Det e galet att man sitter där å väntar som ett fån. Man stirrar på telefonen i flera minuter... Å när den väl plingar till så ramlar man nästan ur stolen!
Det är med skräckblandad förtjusning man skickar sms. Svaret kan innebära att hela dagen är förstörd eller en början på något sjukt bra.

Jag har iaf skickat nåra nu... å än ligger jag inte på golvet å skakar!
2008-03-18
 15:43:32

Vem i helvete e du?

Du förstår man undrar ju?

Ja jag känner mig inte som mig själv just nu. Jag är tankspridd och knasig.. konstig och dum. I helgen lyckades jag elda upp min stekpanna, eller iaf locket... Sen åkte jag också till Ikea för att byta en gardin och tog med mig fel kvitto.

Men idag när jag har sovit dundermycket så känner jag mig ändå som mig själv. Kan va för att solen skiner också?

Kan det va så att jag supit bort mina vettiga celler.... kan jag ha fördärvat mig för all framtid... nääääeee... då skulle vissa andra jag känner va mycket värre. Skadeglädje känns skönt.

Men jag och Haidi har spännande saker på gång... Det lyser ju upp livet. Kluriga spännande tjejgrejer älskar jag ju. När man får överanalysera allt lagom mycket. Ge mig mera fortsättning NU!

I övrigt så måste jag åka till IKEA nu igen...

Ja, du är dum som 500 barkis.
2008-03-17
 15:29:11

Inofficiell dejt...

Ja eller vad det nu råkade bli av inflyttningsfesten i lördags. För inte orkade varken jag eller Haidi dricka nåra mängder på lördagen. Vi fixade myskväll istället. Eller ja, den fixade sig av sig självt!

För Björn å Ch(K)rister kom ju också. Å vi klämde ner oss allihop i min tresitssoffa. Det va ju ändå rätt mysigt. Trångt kan ju vara mysigt ibland. Så vi kollade Melodifestivalen och sen The Village ett tag.. tills vi tröttnade på att den inte va nåt läskig å så slog vi över till CSI istället. Men roligast hade vi när vi gick igenom alla sannings-korten i Våghals spelet. Mycket bra sätt att lära känna folk på... för vem vill inte veta om någon av dom andra mördat  någon eller när de gjorde på sig senast?
Jag är nog kär i det spelet alltså....

Det kändes konstigt att ha så mycket folk i lägenheten... aldrig hänt förut. Jag måste vänja mig. =) Får bju hem folk heeeela tiden... då måste man ju städa också. Den perfekta lösningen!

Mer mys åt folket och åt mig, TACK! =)
2008-03-14
 16:48:07

Tanter som inte låser toaletten...

Ja för förrgår var jag på stan. Å det va kris. Jag var så sjukt jävla kissnödig. Tror inte det är så bra att hälla i sig en massa cola på jobbet bara för att man ska få en sockerkick å bli glad?!?

Iaf så blev det så att jag rusade in på NK och började leta efter vart dom gömt toaletten. Jag hittar den å rusar in fort som fan. Letar upp den enda femkronan jag trodde jag hade å stoppar i den i automaten å rycker upp dörren. DÅ SITTER DET EN TANT DÄR!!!
Å klagar över att jag öppnat dörren. Men va fan, LÅS DÅ!

Som tur var hade jag en femkrona till...

Men helvete, 5 spänn slösat på en tant... Nej usch. Vilket slöseri!
2008-03-11
 22:34:52

En sommar på speed

image127
Jag lyssnar numera kostant på Tomas Andersson Wij's nya skiva...
Jag har simmat långt ut från land
Det måste va den bästa låten jag hört på bra länge. Sådär lagomt melankolisk. So long känns också schysst men väldigt ledsam så jag ska akta mig för den ett tag. Nästa projekt är att lära mig ackorden så jag kan iaf försöka spela låten...
2008-03-11
 22:24:20

Hitta en skatt...

Ja det stod att jag skulle hitta en skatt idag i mitt kinesiska horoskop. Ja vad ska man säga... Jag hittade besvikelse, bitterhet och idioti. Inte nog med att man börjar undra vad vissa personer egentligen menar. Man måste stå ut med skit på jobbet också.

Jag hatar ju egentligen att överanalysa saker. Att tänka på dom tills dom blir helt trasiga. Det funkar inte i längden men alltid blir det så iaf. Jag gör mig själv ledsen genom att alltid tänka det värsta. Jag stänger till slut av för att slippa va ledsen senare. Jag blir ju bara mer och mer inlåst i mig själv, hur nu det låter. Men bra är det inte... jag vågar inte våga på samma sätt längre och det är frustrerande!

Sen till resten av den här pissiga dagen. Jag är trött på att se människor bli behandlade illa och orättvist. Och allt man kan göra är att se på.... jag känner mig bara så sjukt handlingsförlamad och rädd för att säga ifrån. Usch å bläh.

Tror inte det fanns nåt roligt å rapportera. Att ha inflyttningsfest på lördag ger mig ångest så jag vet inte om det blir av.

Det som blir av är iaf träning imorrn (hoppas jag)!
2008-03-11
 09:20:13

Lördags...

Försökte ta lite kort på min grymt lyckade sminkning men inte syntes det så bra heller... Men kan ju va trevligt med ett uppdaterat kort här =)

image126
2008-03-08
 20:59:32

Visst finns mirakel!

ÄNTLIGEN!!! Äntligen har svenska folket tröttnat på Cavråla. Skååååål Nordman å tack för att någon satt tanten på plats!
Det får bli en drink extra på det! MYS!


image124
2008-03-07
 13:48:17

Det här med hundar...

Nu har jag snöat in på hundar också. Fan Sofia att du skulle ha den sidan öppen ;)
Jag vet ju att jag aldrig kommer kunna ha en hund så länge jag är singel och bor i stan. Det är dumt att drömma. Och lite känns det ju som att man måste välja sen om man vill ha hund eller häst. Och för mig blir det ju häst då. Skulle aldrig orka med både och...

Men man blir ju så otroligt sugen när man ser dom här söta små liven...

image122

Som en sån här Nova Scotia...

eller denna... Shiba-no-kai

image123
2008-03-06
 15:25:24

Måste ju va en av världens vackraste blommor... Å den blommar nä

DSC00619.JPG
Måste ju va en av världens vackraste blommor... Å den blommar när man inte vattnar den. Passar mig perfekt! :)
2008-03-05
 10:57:28

Magnus, snällare än snällast bygger ihop min säng... Jag? Hehe...

DSC00612.JPG
Magnus, snällare än snällast bygger ihop min säng... Jag? Hehe, jag tittade på å sorterade skruvar :)
2008-03-05
 09:00:07

Det är konstigt...

Det är konstigt att närhet kan påverka en så mycket. När man är singel så är man så van att sova själv, laga mat till sig själv. Helt enkelt bara tänka på sig själv å sina egna behov. Men så fort man träffar nån så handlar allt plötsligt om den personen på nåt sätt. Man blir fokuserad på det hela. Och när man sovit ihop och gjort saker ihop så känns det på nåt sätt tomt när man ska göra det själv. 

Vi tar det här md att sova... att en säng kan kännas så ofantligt stor är ju helt galet. Ja menar 140 cm är verkligen inte mycket men när man delat den med någon en gång så känns sängen otroligt tom efteråt.

Det är ju bra och dåligt på samma gång. Man törstar ju verkligen efter närhet ibland, eller nästan jämt. Den där sköna känslan av att ha nån i närheten, en annan varm kropp. Nån som lägger armen om en i sömnen... Ja det e nog ändå favoriten....

Tur att vi alla får lite närhet ibland... annars skulle nog världen gå under....
2008-03-04
 22:31:09

Litet hett bad

Ja nu har jag badat. För första gången på bra länge. Om man inte räknar den sommaren jag lånade Neddes badkar då.

Men jag måste ha slagit i huvudet hårt på Åhléns idag (hyllan va ju fan i vägen) för badet va ju inte riktigt så skönt som jag hade tänkt att det skulle bli. Det va liksom för varmt å för lite syre i badrummet så man hölll på att nästa gå åt. Men den lilla stunden jag låg där bland rosbladen så va det ändå riktigt skönt. Får bli många kvällar i karet framöver nu när man inte har skyhöga förväntningar som ingen kan uppfylla.

Igår byggde jag å Magnus ihop min säng... (underbart, å hemskt mycket tack!) heh, jag vågar nästan inte säga att jag hjälpte till. Men jag var skruv-chef så det måste ju räknas lite iaf. Så nu har jag iaf en sprillans ny säng i mitt sprillans nya sovrum.

Det känns sjukt det här med en ny å stor lägenhet, det känns konstigt att kunna sova i ett eget rum utan tv å soffa å matos. Så nu ska jag, hör å häpna redan lägga mig i sängen... jag har längtat efter den å sällskap heeeela dagen. Men men, får nöja mig med bara sängen ikväll, kan inte ha lyx varje dag!

Gonatt sötisar!
2008-03-04
 14:52:43

Inflyttningsfest / 25-års kalas!

                                     image119

Sådär, nu blir det snart kalas. Jag tror det iaf. Eller vågar man verkligen släppa in en massa folk i ens nya fina lägenhet? Jag kommer nog ha ångest över att allt ska gå sönder... Hmm. Får bjuda fint folk bara! Å ingen får hoppa i sängen :P