2008-09-30
 02:19:00

Herregud vilken natt...

Jag ligger å slumrar gott i soffan efter en dag hemma från jobbet. Har precis sett lite på tv osv. Så vaknar jag av ett fruktansvärt ljud. Kände mig helt förvirrad, fattade ju ingenting å hade bara underkläder på mig. Rusar runt å lokaliserar ljudet till toaletten. Tror först det är innuti toan det låter men inser snart att det rinner vatten på golvet. Så jag tittar bakom toan, då fullkomligen sprutar det ut vatten där...
Så då blev jag helt galet uppstressad, vad gör man? Ringer mamma? Nej hon kan inte laga min toa. Mindes att det stod nåt nummer i trappuppgången så jag sprang ut å ringde det... Hon som svarar undrar om jag kan se nån ballofix (tror det heter så), men nej det hade ju inte jag... Så hon fick skicka en kille. Och han kom rätt fort, å tur va det, för det gick ju inte å va i lägenheten, det lät alldeles för mycket...

Så nu har jag röjt undan en massa saker... fan, måste sova nu. Men jag är lite för uppe i varv. Suck... så vart det med den sömnen. Å inte funkar vattnet nånstans för det e ju avstängt....
Men jag kom ju på att jag kan åka direkt till gymet imorrn bitti. Bästa idéen nånsin =)

Så marsch i säng med mig!
2008-09-27
 21:00:28

Skål från Malmö!

MMS

Skål från Malmö. Sitter på Bishop's å dricker en go Erdinger :) Skulle kunna somna på fläcken, haha. Hur ska det gå imorrn? En aw med vissa blir tydligen aldrig som man tänkt sig ;)

xoxo

2008-09-26
 14:49:05

Jag har blivit tant!

Ja för här sitter jag på jobbet med en kopp kaffe och en dammsugare, som värsta kaffetanten! Herregud, kan se det framför mig. Snart sitter jag här å stickar nåt också.. eller syr korsstygn. 

                                                                         
2008-09-25
 22:13:43

Jaha, så nu ska man bli tjock också?

"Hej... Skulle du vilja låta mig guida dig för att gå upp i vikt? Du skulle se bra ut med 20-40 kg extra eller så. (Jag skojar inte.)

Om du är intresserad så kan du lägga till [email protected] på MSN. Skriv inte till mig här, tack. Om du inte är intresserad så kan du bara ignorera detta."

Skicka gärna massor med mail till denna sjuka människa, tack =)
2008-09-25
 21:25:21

Om man gillar lite gay sådär...

2008-09-25
 17:18:40

Förra helgens skörd

MMS


Två stora korgar med gulingar å taggsvamp å så 3 stora påsar med trattisar =) Snacka om att man va lycklig när man kom hem!

Inte ens en fästing på magen kunde grusa det... :P

2008-09-15
 20:07:17

Solnedgången i Ålevik



Bjussar på en schysst bild från helgen i Lysekil... Kan det bli mer underbart? =)
2008-09-12
 16:44:28

Småstadsdekadens...

Ja visst känner man igen sig? =)

Småstadsdekadens

Tänk att det är sånt jävla drag
Alla människor mår så bra
Snälla ge mig ett glas till
Säg är du social
Vill du ligga med mig ikväll
Jag ska bli full & underbar
Placerad i världens minsta stad
Och nu är de fest i alla hörn
Du jag lägger mig här ett tag
Det är sånt jävla drag
Får jag ta på dina bröst
Jag är blasé men fullt normal
Och alla grabbarna röjjer på disco
Några tjejer köper korv med mos
Och alla raggarna hänger runt kiosken
Och dricker hembränt med juice
Augustinatten är kallt & fuktig
Kan nån ge mig lite alternativ
För nu har jag sett förmycket av de goda
I mitt menlösa liv
Du får vara hur du vill
Bara du lägger dig här ett tag
Men jag är inte social
Trots att det är sånt jävla drag
Har du tränat på att vara glad
Gud vad jag hatar maskerad
Nu spelar pubens trubadur
Och han är alltid lika glad
Han spelar sjuttiotalets hits
Säg känner du som jag
Vill du vara en av dom
Eller är du med mig när jag drar
Och alla grabbarna röjjer på disco
Några tjejer köper korv med mos
Och alla raggarna hänger runt kiosken
Och dricker hembränt med juice
Augustinatten är kallt & fuktig
Kan nån ge mig lite alternativ
För nu har jag sett förmycket av de goda
I mitt menlösa liv
Tänk att det är sånt jävla drag
Alla människor mår så bra
Men det gör inte jag
Jag har försökt ett litet tag
Men jag är alldeles för svag...
2008-09-12
 10:57:05

Vi är nästan nakna på fest?!?

MMS


 

Näh, faktiskt så va vi inte nakna, det bara ser ut så =) Tar ett nytt kort imorrn där man ser att vi har kläder, ok?

För imorrn ska vi på tjejfest, första gången nästan för mig iaf. Blir coolt! Det ska drickas sprit å pratas värmländska!
2008-09-10
 10:12:56

Fetishister finns visst överallt...

Jag samlar och använder strumpbyxor ofta om jag ska vara ärlig.Köper vardagsstrumpbyxor och finare märken i enfärgade nylon i olika denier.Använder både matta,blanka och glansiga från 20 den upp till 70, ibland 15 den också.Så jag är nyfiken på vilka strumpbyxor du har?Typ märken och modeller?


----------
herregud.. är du en såndär nylonfetishist?

----------
Det gör det nog inte heller.Det är nylonstrumpbyxor jag menar.Vilka har du själv?Typ märken och modeller?


----------
haha, inte visste jag att det fanns herrstrumpbyxor...

----------
Hej!
En kort fråga.Ska köpa strumpbyxor och undrar vilka som du tycker är bra?
2008-09-10
 09:28:10

Lysekil...

Lysekil va som vanligt helt underbart... det är något med luften där tror jag... man kanske borde köpa ett hus, en man och ett liv i den stan?

Jag va ju där i helgen iaf. Blev pisseblöt på havet... inga regnbyxor, för vem behöver det i stan?? :P Ingen fisk fick jag heller. Jag som fått iaf minst en senaste åren... MEN jag vann en stooooor burk med hafskräftor. Så nu återstår det bara att hitta nån å äta upp dom med =)

Annars blev det lite väl mycket alkolhol å lite väl bakis dagen efter. Men jag fick höra en underbar sak... att jag är en så himla go person... och att flera av dom som var där hade sagt det. Det är ju helt magiskt att få höra. Mitt humör var på topp även om det kändes som att huvudet skulle sprängas!

Nästa år måste det tas med sällskap dit upp. Jag får jobba hårt på det :P

Fina fisken.
2008-09-10
 09:24:56

Vilken blomma är jag?

   

I am an
Echinacea


What Flower
Are You?


"You are a health conscious person, both your health and the health of others. You know all about the health benefits and dangers of the world around you."
 
2008-09-03
 12:21:39

Dra en knytnäve i ansiktet på världen...

Precis vad jag känner för nu. För är man på ett ställe där allt går ut på att trycka ner en till fotknölarna då är man fan inte glad. Noll förtroende för att man klarar att göra saker å ting. Jag går i taket snart, det bara bubblar inom mig, jag måste gömma mig på toaletten eller nåt. Gå ut på gatan å skrika högt. Jag blir helt vansinnig!!!

Va fan gör man? Jag ska ta ett snack... det är ett måste, annars kommer inte denna veckan att flyta på alls.... gaah!

2008-09-02
 22:34:10

Raggningsreplik eller jobbannons?

Avsändare: dinodami
Ämne: hej

Meddelande: kan du tänka dig dominera mig.göra .ha mig som din slav.e generös.egenföretagare .du kan få bra lön.
2008-09-02
 09:52:17

Folk utan social skills...

Jo jag säger då det...

Fast först måste jag ju skriva om vilken underbar kväll jag hade igår! Karolina lyckades skrapa ihop en bikini i stan i sista sekund så vi kunde åka upp till Johan å bada. Riktigt nice säger jag bara. Vi badade och bastade om vart annat, både i tjej och grabb bastun. Spännande och trängas med en massa halvnakna killar, ja!
Däremot så va det inte så spännande när en mycket blek kille med underliga blickar börjar prata med oss, i bastun, bara sådär

Vi trodde vi va av med honom men sen kommer han smygande bakifrån i poolen, snacka om creepy och fäller kommentaren:
-Jag uppfattade inte era namn där inne

Hjälp tänkte jag och tittade på Johan som såg minst lika skeptisk ut. Så jag tog på mig mitt mean face och svarade:
-Nej, vi sa aldrig vad vi hette.

Jag vet, man kanske inte ska va elak mot folk som inte har social skills. Men jag kände verkligen inte för att säga vad jag hette för då hade det nog varit helt kört, han hade förföljt oss för alltid, hemska tanke!

En som däremot var bra på det här med å prata med okänt folk va en tjej i bastun, jättetrevlig och sådär schysst avslappnad. Me love.

På vägen hem blev det en öl på Rose and Crown. Jag å Karro å ett gäng fotbollsupportrar... nu fattar jag vart man ska ragga alltså. Sportbarer is the shit!
Och det blev faktiskt bara EN öl... även om vakten kom å sluddra om sista beställningen. Undra vad som va hans problem...

Sen när jag kom hem fick jag snällt hänga tvätt så jag somnade väl en sisådär ett... smart drag när man börjar tidigt och egentligen är i stort behov av sömn (som alltid)? :D
2008-09-01
 12:56:47

Oj, va hände med tiden...

Då är man tillbaka på vanliga jobbet igen, usch å fy är det enda jag kan säga. Massa skit som vanligt. Men iaf en liten ljusglimt, tur det =) Tur att man får höra att dom saknat mig massor... me like =)

Annars så va helgen galen...  på fredagen blev det lite aw med Cissi å Maria å tillhörande manligt sällskap eller vad man nu säger. Först på Scandics takterass, riktigt nice å sen vidare en vända på Excet som inte va så nice och till sist hamna vi på Lilla London, käkade och blev otroligt roade av servitören som va den skönaste människan jag mött på länge. Bjur på en snapsvisa han sjöng för oss:

Minne, jag har tappat mitt minne
E jag finne eller svensk?
Skit samma
Skål!


Och på lördagen stressade jag som vanligt ner till stan i sista sekund för å handla på systemet, det gick såklart bra å jag hann :D
Sen drog jag å Camilla på vår lilla shoppingtur som innefattade ungefär 3 affärer, på andra försöket hittade vi båda vad vi ville ha för kvällen, nog kortaste shoppingen i mannaminne. Sen drog vi å fika på Cappuchino och fick slåss med arga getingar, bläääh... vi hoppade och skrek som små 7åriga flickor :P Det va underhållande, tyckte iaf killgänget som satt brevid!

På kvällen drog vi upp till vattentornet på hejdåfest. Det va lite halvmysko först men det artade sig lite iaf... Fast roligast hade vi ändå när vi skulle gå till bussen och åka till stan. Vet inte om jag ska avslöja vad C gjorde... men slutade med att en kille stod å halvupprört skrek till sin kompis "kolla nu, har jag kvar på nåt på byxorna? jävlar va äckligt" haha, han hade satt sig rakt i en fin klick underlagskräm. Å ja, det är en hemlis hur den kom dit ;)

Krogen sen va ju sådär... hmm... kan bero på att jag kände mig lite handikappad eftersom det va svårt å dansa som man ville med knät. Så jag drog hem i lagom tid. Tog en dusch så jag blev varm å totalslocknade på soffan :D

Vila levern-idén jag fick igår kommer ju skita sig totalt :P Men va fan... man är bara 25 ett år, varför inte supa bort det?