2007-07-27
 15:22:26

&"(/¤=)/"%=)(%==¤")&%!%!¤`??`?)=)((&W!¤

Fuck u hade jag ju lust att slänga ur mig för ett litet tag sen... att man inte ska få ifrågasätta saker. Herregud! Jag tänker ju säga min åsikt när jag har någon, det e bara take it or leave it!

Försöker komma på vilket mode jag är sugen på.... Partey-mode eller mys-mode?!? Frustrationsnivån är hög och irritationsnivån ännu värre. Man vill ju bara be allt dra...

Fast 25 % av huvvet är inställt på helg och det ökar med att klockan närmar sig 16:30. Det får helt klart bli en drink när man kommer hem. Öka sommarstämningen lite... hmmm.

Igår va jag, Stefan, Johanna och Leif Bertil (just det :P) på Strike & co å bowlade. Vi kände oss sjukt ringrostiga och hade prestationsångest i början iaf. Men jaaa, jag bowlade riktigt kasst men det e skitsamma egentligen. Min Cuba Libre smaka mycke rom å ölen va go =)
Efteråt så hängde vi en stund på Halta Lottas å käka mat å hade det gött ett tag på uteserveringen...  nice vare =)

Ikväll vette fan va som händer.... eller ja, finns 2 alternativ just nu... vet inte vilket som känns mest lockande heller.... Nån annan får bestämma åt mig förresten.... Nu orkar jag inte tänka mer :D


Puss å skål i förskott!
2007-07-23
 16:00:31

Klippa sig å skaffa sig ett jobb...

Det första är redan bokat. Sen om man kunde boka ett jobb också, det vore fan guld. Men jag ska kämpa. Söka en massa som vanligt. Har ju ett som ser lovande ut.,...... MEN kan man leva på 550 euro i månaden? Det låter svårt tycker jag... iaf om man fortfarande ska betala massa räkningar i Sverige... fan!

Men jag är grymt sugen på ett jobb i solen, medans vissa andra föredrar regnet :P Hehe, menar inget illa här... jag vill bara ha sol, jag har blivit sjuk på sol. Vill bara ha mer.... mer mer mer!!!

Borde kanske lägga ut mitt personliga brev här å verkligen annonsera efter ett jobb? Men då kommer det ju aldrig ner till solen.... hmmm.

Jag behöver tips på soljobb tack! =)
2007-07-22
 23:37:48

Tänk att det ska va så svårt...

att skriva ett sms till nån... att man kan sitta å försöka tänka ut den "bästa" formuleringen i flera timmar för att sen när man skickat iväg det upptäcka att det inte blev så mycket bättre än resten av alla sms man skickat till samma person. Jag tror jag ska sluta överanalysera mina sms, både dom jag får och dom jag skickar... men har man inte levt ett liv utan sms så är det svårt att inte läsa in så mycket i dom.

Funderar också över hur det kan va så att med vissa personer så är det alltid upplagt för besvikelse. Men ändå så fortsätter man att träffa dom, ger dom alltid en andra chans. Man står alltid ut med att det blir helt fel och att man blir ledsen. Vad hände med att stå på sig? Att be folk att dra? Det är svårt ibland, jag önskar att jag vore starkare....

Har tänkt mycket på gotland idag, att jag saknar att va där på sommaren... har ju trots allt haft mina bästa somrar där under min uppväxt. Det kanske är dags att ta upp den traditionen igen. Nån som har bil och känner sig sugen på en weekend? Jag vet ju en som är iaf.... förutom mig själv då.

Pay i forward e en ledsam film... ledsamma filmer är inte bra på söndagar....

Gonatt.
2007-07-21
 13:17:32

Shopska sallad

Slänger in ett recept på den goaste sallad jag nånsin ätit. Bulgarisk Shopska sallad =)

Ingredienser:
Gurka
Tomater
Färsk lök, vanlig eller rödlök
Ljusgrön spetspaprika
Bulgarisk fårost (Sirene)

Gör så här:
Dela tomaterna i halv klyftor. Skala gurkan och skär i trianglar. Skär paprikan och löken i lika stora bitar som det andra. Och till sist riv osten på ett rivjärn över salladen. Färdigt!

image45
2007-07-21
 13:11:37

Massa skoj i veckan =)

Ja just det. I måndags drog jag tidigare från jobbet ut i solen till Saltholmen å åkte lite båt. Mycke nice. Jag älskar att åka båt, ge mig en någon?

I tisdags va vi nere vid Härlanda tjärn och grillade. Stefan, Johanna, Leif, Tjus (heter han så? :P), Pelle och jag. Herregud, jag fick så mycket flash backs så det va inte sant. Sjukt trevligt va det också. Gött å umgås med folk som har sjuk humor. Leif visste vart han skulle stoppa saker å Stefan fick nästan en snigel på ögat :P
Å så matade dom änderna med bränd banan. Mumsigt.
Sen såg vi en rådjursbock på vägen hem med. Sååå snygg va den!



Sitter just nu med träningskläderna på... Ska ut i Skatås och orientera igen. Måste ligga i lite nu... till nästa helg eller nåt :P hmm...

Puss
2007-07-13
 13:03:47

För varje gång när veckan är slut...

Då vet man att då måste man ut.... Shit va sugen på alkohol man är. Satt till o me hemma igår med en romdrink framför datorn. Somnade gott sen JA. Lodigt... NEJ =)

Glömde berätta om att mina fördomar om Kortedala infriades i helgen... När man står å väntar på Tjabba (eller hur det nu stavas, fuck it :P) vid hållplatsen... då kommer det en kvinna med SKÄGG.... hjälp, det va långt å gick under hakan tillome, hur orkar man gå ut så??
Haidi: Men hon va inte med i nån religion då?
Hehe, finns det sånna religioner där man måste ha skägg? Fan det skulle va svårt å odla va.... =)

Sen kommer det en go gubbe med Ultima Thule t-shirt, shorts å foppa-tofflor med strumpor i... ser helt ofarlig ut (fast frågar man andra så hade dom sagt att han såg kriminell  ut). Iaf så står han å snackar i telefon om att han precis har blivit släppt av polisen för han hade misshandlat nån... å det va ju lugnt för det blev ju bara böter eller samhällstjänst eller typ fängelse en kort tid, lugna puckar tyckte han.

HAHA. Herregud vad ska man tro om den stadsdelen egentligen??

Har ett dilemma också... funderar på om jag ska behålla min lugg eller om jag ska ha snelugg som förut.... Vad tycker ni?
Jag går bet..... får ha omröstning eller nåt =)

             


Iaf, sugen på alkohol å sällskap... ring! =)

2007-07-12
 14:21:35

Just another day...

Jag kan inte låta bli att skrämmas av att titta ner i djupet, för jag kan ramla i...

Det känns ju så, som om man står där på kanten å tittar ner, vinglar lite, men ramlar i det gör man inte.
Jag behöver sol har kommit på, sitter lite desperat å jagar jobb utomlands. Den där känslan av att vilja dra iväg har kommit tillbaka. Man glömmer fort :P

Men jag är kluven som vanligt, finns ju en massa här som håller mig kvar... Å det e ju inte fel egentligen =)

Dagen började kasst... men jag vet inte, den börjar ta sig =) Kan bero på att jag ignorerat hela jobbet idag å bara kört mp3 å jobbat på. Inte varit social för fem öre. Jag har ju tröttnat.


Snart helg också... hmm. Jag är sugen på mera fylla, verkar inte kunna få nog. Har väl inbillat mig att jag är 20 år igen, men va fan, vem klagar?

Uschianmej säger mamma om mördarsniglar, jag fick mig ett gott skratt. Ingen här nere som slänger ur sig nåra roliga uttryck. Tur att man kan bju på sånt titt som tätt.
Folk måste ju sluta ta sig själva på så stort allvar... herregud :D


Sitter i min kontorsstol, ensam i rummet här å dansar med överkroppen (?!?). För vinnaren tar aaaaallt... lalalaaa.

Ja juste... fuck u vimmelfotografer :P Nejdå, jag älskar er.

Puss!

2007-07-05
 21:33:38

Sunny beach bilder =)




Poolen


Badar



Svarta havet



Nessebar


Sunny beach
2007-07-02
 14:48:08

Sunny beach såklart =)

Javisst, där har man vart en hel vecka, kan inte fatta att det redan är slut. Det va ju nån slags lättnad att va där ändå... nu när man kommer hem så hopar sig problemen över en igen... go figure!
Men veckan var iaf fylld med goa drinkar, massa sol, bad och äventyr. Lägger upp bilder när jag kommer hem ikväll =)

Puss
2007-07-02
 14:41:41

.: Önskelista juli :.

  1. Mera pengar
  2. Mera liv
  3. Mera alkohol
  4. Mera kul
  5. Mera draaaaaaaaaaag!