2007-04-30
 13:04:03

Ingared, grillning och en trasig fot

Hehe, ja det va ju rätt mycke som hände i lördags. Vi va ute i Ingared hos Christian och Anders mamma. Det va riktigt nice ställe alltså. Kände man sig hemma. Så vi grillade å drack öl å chamnpagne och diverse. Klappade hundar å hade det gött.
Jag satt för en gång skull å snackade med två brudar nästan hela kvällen, det har nog fan aldrig hänt förut. Spännande minst sagt. Sebbe pajade foten så när vi skulle skynda oss till tåget så gick det ju sådär kan man lugnt säga. Haltade värre. Som tur var fick vi skjuts =)
Väl inne i stan så skulle vi gå på Ferdinands... men stället har ju lyckats ha trasiga kortmaskiner så man fick bara betala med kontanter å det föll ju inte alla i smaken. Jag försvann till McD å lånade toan. Å där hitta jag sen Mattias å Hannes å nåra till, vad e oddsen liksom? :P
Slutade med att vi hamnade på Sticky.... jag har verkligen underskattat det stället alltså =) Sköna människor där som bjussar på flipper-spel å tequila när man nyser. Grymt!
Dom spelade Kent - Blåjeans innan vi haltade hem också... NICE =)

Söndagen va ju sådär, hostade så jag trodde jag skulle gå sönder. Haltade gjorde jag också, sjuka skavsår sen lördagen. Men orkade mig till affärn å köpte lite goa grejer, innan jag gick hem å dog i soffan.

Å nu är det alltså Valborg... hmm... vad ska man göra? Jag har verkligen inte planerat nåt men har ändå nåra olika alternativ att välja mellan. J va ju i stan igen, kul det! H va ju också tillbaka... underbart!

Ska försöka ringa af nu om dom inte trycker bort mig igen :P

Puss
2007-04-25
 13:47:11

Bowling igen =)

Nu blir det bowling igen. Efter ett långt uppehåll med sviktande form. Måste verkligen bättra på mina resultat. Hatar att va dålig som den tävlingsmänniska man är!

Annars verkar veckan bli full av alkohol, pingviner, förhoppningsvis glass å annat gottit. Är så hemskt jävla ölsugen nu va. Fast det va ju inte speciellt länge sen egentligen. Man lurar alltid sig själv en massa!

Pollenallergin hatar mig en massa också. Vaknade helt förstörd klockan tio i sex imorse. Huu säger jag bara. Såg ut som jag hade knarkat i 3 veckor. Dags att skaffa monstermedicin helt klart!

Sen när det e så fint väder så blir man så grymt sugen på att grilla också. Måste verkligen lura med mig nån som också gillar det. Grill å öl är aldrig fel!

Men nu är det nog dags å kliva ur morgonrocken å i vettiga kläder å snyggt hår =)

Puss
2007-04-24
 11:13:11

Nässjö/Eksjö, intervju å annat mums!

Hej hej hallå...

Helgen spenderades på Hotel Ullinge mellan Nässjö och Eksjö... vilket gjorde att jag fick snällt gå upp 04.18 på en lördag morgon. Men jag tror ingen va gladare än jag att få se Småland igen... Det e ju inte klokt va länge sen man va där. 4 år funkar inte. Men jag fick mig en liten rundtur även om jag inte fick återse Eksjö... men jag kände igen mig, grymt!
Sen snackade vi fack, löner, avtal å sånt i en hel helg, käkade sjukt mycket mat ("man går upp minst ett kilo på en 2 dagars kurs"). Annars va det dåligt med röj för å vara kurs... men men, jag hade annat för mig. Mums va det.

Igår va jag på intervju på Poolia. Spännande. Väntar på att dom ska ringa idag... Men jag är kluven när det gäller andra jobb jag sökt. Mycket funderande igår och sovande...

Sen måste jag bara klaga lite på Comhem... både igår å idag har dom helt plötsligt bara brutit tv/internet/telefon. Tycker dom att man ska läsa böcker på dan eller? Hallå!

F ö så längtas det efter mera ork. Den här jävla pollensäsongen har ju börjat så nu går man runt som en zombie... Dags att ringa vårdcentralen kanske... Mmmh, jag ska ta mig i kragen å sen gråta över alla pengar det kostar.

Onödigt vetande:
Män med namn som slutar på y, t ex Conny, Ronny, Bobby, Sonny.... är överrepresenterade i svenska fängelser...
Källa: Fredrik Lindström

Så akta er för guds skull för att döpa er barn till sånt :D
2007-04-20
 01:39:18

nåra bilder också =)


Skön vårig bild som jag tog på vägen hem från Johan.. jävligt bakis och blek och trött. Men lik förbannat måste man ju stanna om man ser sånt här =)

v?rigt


Å sånna här finns det massor av på våren å sommaren här uppe vid mig, jättesöta. Denna såg jag på vägen hem från Ica Kvantum.... =) Nästan så man vill ta med den hem! Men bara nästan...

kanin
2007-04-20
 01:19:58

Pauline Nordin... tack! =)

För mitt löptränings program... helt underbart! Sikken tur att man lyckades å köpa den tidningen. Idag har jag alltså vart ute å sprungit igen. Gött, fastän man va riktigt tung i kroppen av all allergimedicin. Men knäna håller ganska bra å flåset börjar komma. Sen börjar mina vader bara bli snyggare å snyggare. Känner mig grymt nöjd. Nu fattas bara en massa styrketräning också!

Annars har man sökt ett jobb i Karlstad... å det visade sig att alla möjliga kände folk på det stället så... vi får väl se :P

Ulligt blir det i helgen, drar till Hotel Ullinge på lördag, gå upp halv fem ska bli intressant. Ligger mellan Eksjö å Nässjö så man kommer säkert känns sig som hemma. Det va ju 100 år sen jag va i Småland så det känns som det e dags. Sen att man får träffa M på lördagen kan ju inte bli dumt det heller... (bra svenska).

Nästa vecka har man en intervju,. NICE säger jag bara! Det e tur att man e grym på intervjuer. Proffs helt klart!

Har bestämt mig för att dra utomlands i juni också... nu e bara frågan vart... vore skitkul å hamna där Clair jobbar. Hon som jag jobbade ihop med i Milano. Annars funkar faktiskt lite vad som helst.

Har tänkt på en sak också... att det alltid ska va så svårt å veta vad folk känner. Jag hamnar alltid i dilemmat om man ska fråga å slippa våndas eller inte fråga å våndas som en tok. Det e svårt.... för det känns som att det borde komma naturligt, att man ska slippa fråga. Eller så inbillar man sig att han har svårt för att säga sånt rakt ut så man måste fråga iaf. Å i 10 fall av 10 så är man hellre lyckligt ovetande än olyckligt vetande. Har jag rätt?

Sen en annan sak. TV verkar ha hopat sig mot blondiner... varför är det alltid en blondin som är den verkliga bitchen i tv-serier? Har sett flera stycken sen jag började tänka på det. Har det verkligen med hårfärgen att göra? Eller är alla blonda skådespelerskor grymt bra på att spela elaka? Ja menar, klassiker som Amanda i Melrose Place å Edie Brit i Desperate Housewifes glömmer man ju inte i första taget... Det e nån slags konspiration mot blondiner. Som om alla brunetter skulle va änglar...?!?!

Näh, jag har iaf bestämt mig, jag behåller mitt superblonda hår ett bra tag till. Så sorry A och ni andra som önskar er en mer nedtonad färg. Nejtack. Jag älskar ju mitt hår, min frisyr och min färg. Lägger upp ett kort snart så ni får se...

Yeah, uttråkad värre, därför jag inte kan sluta skriva... men måste väl sova nån gång antar jag. Åter till tvn, jag å mina onda muskler.

Gonatt.
2007-04-18
 12:00:01

.: Önskelista April :.

Utan inbordes ordning...

1. Löpartights
2. Löparskor
3. Bowlingskor och klot
4. Jobb
5. Ny dator
2007-04-18
 11:57:20

Marie the rocker....

är nu idolen... alla gillar =) haha, vem har sagt att man inte får va egenkär ibland?

Annars, jo jag vet att jag inte uppdaterat på hundra år liksom. Men vaddå, jag har ju haft bättre saker för mig. Kanske.

Minns ju inte riktigt vad jag har gjort på senare men i fredags så träffade jag iaf Haidi, min bloggkompis =) Det va nice, vi va i sävedalen å käka glass å snackade om massa tjejgrejer, otroligt efterlängtat.

I lördags va det inbokat bowling 2 timmar med morbror å familj, nice värre, tråkigt nog så va man så skamligt dålig så man undrade vart högerarmen kom ifrån.
Efter bowlingen blev det käk på Halta Lottas, alltid lika gott! Å efter det mera glass i Sävedalen. Mitt nya favvoställe.

Sen tog jag mig i kragen å åkte till Lerum, efter att ha dissat det stället minst 20 ggr. Fick med mig Haidi också. Spännande. När vi kom fram stod vi som två fån å försökte klura ut om vi verkligen gått av på rätt ställe. HAHA!
Ramlade hem till Lövet (fan, minns ju inte va han heter...) å där va ju dom vanliga lerum-personerna å nåra nya också. Det blev galet mycket skratt å öl å vin. Tråkigt att man ska va så lättroad, nej jag tror inte det!
Vi drog in till stan sen också, dom ville gå på Trädgårn men jag å Haidi dissa det å spara cash å drog hem...

Men lik förbannat va jag bakis dagen efter, kan ju bero på att jag vakna klockan åtta av att lägenheten va som en bastu. Hmm.

MÅSTE skaffa mig en såndär ful bordsfläkt!

Sitter här nu å klurar på om jag verkligen ska dra på bowlingen idag, har egentligen inte råd... fattig som en kyrkråtta. Usch... borde verkligen bli mer ekonomisk. Haha, men kan väl vänta med det tills jag blir 40.

Söker jobb som en tok.. eller iaf sånna jobb jag vill ha. Aldrig mer skitjobb, det e mitt mantra. Har skickat både till Gotland och Norge så vi får väl se vad som händer.

Lutar åt att man drar utomlands sen också, när skattepengarna kommer... det skulle va så nice va.

Göteborg är som vanligt annars å folk tar saker å ting för givet som vanligt.

Biblioteket nästa nu.

Puss