2006-08-09
 09:47:17

Flytta eller inte flytta?!?

Hahha, som om man måste bestämma sig, livet blir som det blir... jag lovar. Jag skulle aldrig vilja ha ett sjukt förutbestämt liv, hade jag inte pallat med. Så därför låter jag frågan om jag ska flytta va öppen. Men som jag sagt till kompisarna så lutar det ju mest åt att man flyttar utomlands för tillfället,.

För jag vill ju göra nåt med mitt liv, inte fastna på ett ställe med en person, på ett jobb... nejtack. Jag vill se nya saker, för att låta klyschig; vidga mina vyer å sånt där. Jag är alldeles för rastlös för att kunna nöja mig med ett jobb på Ica, man, barn och villa redan nu... hallå eller? Jag vill ju komma nånstans i karriären. Sen om man träffar nån, det spörs ju. Inte har jag nån panik med det, man är ju fö fan bara 23.

LEVA LIVET..... JA!

I övrigt så rullar det på som vanligt... kalaset är i stan nu och EM. Det senare mest spännande. Kalaset har man tröttnat på för länge sen....

Imorrn ska man iaf med Anders å kolla på en asschysst lägenhet, med takterass och massa nice grejer. Jag måste ju va grym som hittar sånt :P Man kanske skulle blir mäklare? haha. nejdå. Men kul å göra nått med Anders ju.

Nej nu ska jag ringa på ett jobb. Vi ses älsklingar!

Puss



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: