2006-09-13
 22:05:00

Lördag 10/9

Gick upp vid halv sju och masade mig ut i köket efter att ha sovit i en säng som gjort mig helt ledbruten. Fast det är alltid skönt att gå upp sådär tidigt när man är i Lysekil. Så käka vi frukost jag å mamma å familjen Grönlund.
Sen va det bara att klä på sig alla möjliga långkalsonger, byxor, tröjor å jackor hit å dit. Så åkte vi ner till hamnen, satt å njöt lite i solen innan resten kom.
Så blev vi tilldelade båtar, jag och mamma å Gun å Lars-Ove hamna på Vågen. Jättefin gammal fiskebåt från Norge. Och kaptenen va en riktigt skön gubbe från Lofoten.

Vi åkte ut och lade oss precis utanför Fiskebäckskil, riktig idyll. Solen sken, havet va blått och alla va verkligen på gott humör. Å innan klockan va tio hade man dragit upp 4 makrillar =)

Till slut blev det 13 stycken snygga sånna här....

                                                                                 

Sen kom vi tillbaka till Ålevik vid halv två tiden. Käkade lite å sen klättrade jag över klipporna till Långevik. Så badade jag där, två gånger tillome. Va säkert en 16-17 grader i vatten å det va skitgott.

Duschade å gjorde mig iordning sen... å så va det dags med räkfrossan. Massa massa räkor, brytbröd, romsås och bärs. Det va helt underbart. Å så när vi hade käka färdigt så va det dags för allsång som vanligt. Sylve ledde ju sången å Bertil spelade. Hemskt traditionellt men sjukt roligt tyckte iaf jag!

Sen innan kaffet så stod vi å tittade när solen gick ner i havet.... kan det bli vackrare än så....?

                                                                                 


Vi fika å jag vann inga kräftor... Hehe. Sen drog vi en sväng till stan, jag Johan och Therese. Så skulle vi gå till Muratssons som numera hette Baracuda. Dom hade verkligen fräschat upp stället. Helt annorlunda å jättemysigt,. Så vi satt där och tog en bärs. Sen blev Johan så full så vi gick. En sväng förbi Sjökanten å sen hem tillbaka till Ålevik å i säng efter lite patiens i köket.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: