2007-06-01
 16:04:33

För det e ingen vanlig dag, för det e faktiskt fredag idag...

Jag har klippt mig, skaffat mig ett jobb och använt väckarklockan! Jag börjar känna mig seriös fast ändå inte. Mycket drällande ändå på jobbet. Fast jag börjar fatta vad elbranschen handlar om iaf. Kan ju va bra i framtiden, eller inte, för jag orkar nog aldri bry mig om min el ändå.

Det e hyfsat väder nu iaf. Hoppas det håller i sig ikväll så det blir bärs å grillning vid Härlanda tjärn. Det e ju verkligen på tid, grillen har längtat efter att bli uppeldad i en hel vecka!

Desperat sitter jag här å dricker cola nu för att inte däcka. Alla andra har gått hem å hör och häpna, jag jobbar över. Det har ju aldrig hänt nånsin förut. Man känner ju sig lite vitkig, och duktig inte minst när jag sitter kvar när alla har gått. Jag måste verkligen stanna till halv sex idag.... gaaah! Dags å vakna till liv.... behöver lite radio eller nåt. Börjar känna mig koko av att nynna på låtar i huvvet.

Sitter å klurar på vad man ska göra på semestern också. Det lutar verkligen åt en sista minuten nånstans, lite chansartat sådär.... Men då borde man väl kanske ta med sig nån.
Men vem åker man med när man e fattig, singel och utan kompisar som kan improvisera med semestern? Sjukt stort problem får man tycka. Mamma säger att åka själv inte är nån hit. Jag menar, ska man behöva ragga upp nån bara för att åka på semester med? Sen när man tröttnat efter en veckas intensivt tjöt, fest och diverse så skiljs man på Landvetter å ses aldrig mer igen?
Eller ska man ändå åka själv å hoppas på det bästa? Leva vitt och va hemskt seriös?
Eller så får man ta det sista alternativet... bli seriös, skaffa pojkvän på nolltid och flytta ihop, semestra, skaffa barn och gifta sig, allt samtidigt såklart, det ena funkar inte utan det andra.

Hmm. Det e synd om mig, har så många alternativ men jag skiter i dom alla.


För övrigt så har männen inte varit svin denna veckan, så mirakel kan väl hända, schysst att man får en bra vecka per år. För när va man senast så här bra behandlad?


Z04, Z05, prodat, annulleringar, lev byten osv snurrar i huvvet... känner mig mosig. Nu blir mera cola.

Over and out!


Haidi

ragga för att kunna ta semester? oj.. vilka i-landsproblem vi har! :) verkligen.. nåväl, snart jobbar jag också.. ställer väckarklockan. :)



PUBLICERAT: 2007-06-03, 05:14:24 | URL: http://catzy84.webblogg.se

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: