2007-03-18
 21:10:02

Alltid den sämsta handen...

Mmh, jag spelar alltid på den sämsta handen. iaf när det gäller kärlek... Varje gång så kastar jag bort ess,kung, dam, ibland knekt. Å så spar jag på spader två, hjärter fyra och klöver tre. Det e fullkomligt idiotiskt, men jag satsar alltid på dom sämsta korten. Och än så länge så har det inte lönat sig att bluffa heller... När ska jag lära mig?Insikten kom ju ändå på tåget hem... vad ska man säga och tro... jag vet inte. Men det va ju trevligt med sällskap iaf så man slapp grubbla hela vägen hem!

För jag är ändå hemma nu. Men för första gången på länge så va det verkligen underbart att va i Karlstad även under veckan.... Så tack alla för den veckan! Sen så va man ju på Manpower också, så har väl en lite större chans att få jobb i Karlstad i framtiden, om jag nu vill det. Men det återstår att se.... Jag håller alla dörrar öppna när det gäller jobb iaf!

I fredags fyllde A år så jag va där på förfest, hur trevligt som helst, det va länge sen. Jag vet inte vad det va som gjorde det.... men det va nice. Tråkigt nog så slutade kvällen på DD, inte så skoj, iaf inte denna fredagen...

I veckan blir det lite mer bowling än vanligt. Ska bli skoj å umgås med S och hans tjej å vem det nu är som följer med. Man kan ju inte bli sämre iaf :D haha. jag ska fan bli bäst! Prestationsångest here I come =)

Underliga saker händer hela tiden... sms från folk när man minst anar det... verkligen. :P Tåls att hänga upp sig på!

"Jag är bara allergisk mot jordnötter, inte chilinötter!" <--- A i högform i fredags. HAHA!

Puss



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: