2007-03-08
 02:26:23

Jobba Norge va?!?

Här sitter man, som vanligt helt förvirrad. Idag har jag varit på en jobbmässa på Af med massa bemanningsföretag från Norge. Dom fullkomligt slet och drig i en. Jublade när man sa att man kunde börja med en gång. Det e ju helt sjukt. Jag visste inte vad jag skulle säga eller göra. Hade ju bara tänkt kolla läget... känna efter lite. Så nu står man i valet och kvalet om man ska söka jobb i Norge. Om det kommer funka med att pendla eller hur man nu ska göra... det är stort känns det som.

M sitter å frestar mig med det ena och det andra... undrar om man ska göra ett undantag. Svårt det där. Haha.

I måndags klockan halv tolv ringde en annan M och säger att han sitter å dricker öl,. det kallar jag supa ja. J brukar också ringa när han dricker öl. Jag blir lika sugen varje gång! Om man ändå hade råd å köpa en låda femkommatvåan =)

Annars va bowling-träningen extra hård idag. En ny tant som instruerade mig... hon va hård som sten. Vilket jag verkligen gillar. Fick ju lite fason på saker å ting efter ett tag på golvet och alldeles för långt från banan. Snart så kanske man kan slå J... hmm... eller näh...

Just det...

Mat-tips denna veckan!

Världens goaste fisksoppa:

1 st Keldas Fisk och skaldjurssoppa
1 paket saffran
morötter
1 fänkål
1 purjolök
3 klyftor vitlök
1 påse lax och torsk tärningar (finns på ICA)
salt och peppar


Koka upp soppan, när det kokar, rör i saffran och sedan morötter, vitlök och fänkål, ska koka ungefär 20 min, efter halva tiden, ha i purjon och på slutet lägger du i den frysta fisken. Salt och peppra efter behov och glöm inte att smaka av soppan! =)
Smakar underbart och ser läckert ut!
Lycka till!

Slut på tips.

Puss


Anonym

Från SOFIE!
Jaha, värst vad du har uppdaterat då, jag hänger inte me! :) Allt bra? När kommer du hem? Var försiktig så du inte får bowlingarm! ;D Kramar gumman!


J

Du kommer aldrig slå mig :P
Och.. Sofie.. va äre för fel med bowlingarm? :P



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: