2007-10-04
 23:07:24

Shopping idag =)

Ja jag tyckte ju att jag va värd det efter två sjukt jobbiga dagar med inventering på Coop. Inget socialt arbete direkt. Räkna å prata samtidigt e ingen hit. Det roliga va iofs att alla kunder kom å frågade mig om saker... jag hade inte ens coop-kläder på mig, bara den där blipsaken i handen. Kanske ser jag ut som en sån som är bra att fråga?
Chefen snacka en del med mig också och delade med sig av planer mm. Är jag någon som ser seriös ut? Någon man snackar med om jobbsaker? Det brukar alltid va så, iofs jävligt bra för man brukar ju lyckas fixa en bra relation med chefen och jobbet i övrigt då. Förutom på det galet förjävla dumma jobbet jag va på för en tid sen.
Men iaf sånna här fick man kramas med på inventeringen å det va ju inte fel.... övertid va inte fel det heller...

image50

Idag har jag shoppat på Allum, käkat mat på Max å gottat mig... =) Det blev en lampa, ett par skor och en tröja.Riktigt bra =)

image52


image57


oj... ser verkligen ut som om jag springer omkring här naken med bara strumpor å skor... det skulle ni gilla va... spela "ta av dig skorna..." å hålla på. Jo jag tackar ja. Inte för att jag försöker verka snygg eller nåt. Men det vet ni ju
Men dom där strumporna var iaf välkomnade av den manliga befolkningen som jag mötte idag...

I övrigt så har jag inte längre någon medryttarhäst... hästen är antagligen halt och ägaren vill spendera så mycket tid som möjligt med den. Så nu får man ju leta rätt på en ny... känns tråkigt faktiskt...


Slänger hit lite mer bilder... kan ju va skoj... tvi tvi tv :P

image58

Usikt från hästryggen uppe i Änggårdsbergen...

image60

Solnedgång utanför Ålevik, Lysekil.

image61

jag är sååååå sugen på en sån här just nu... =) ge mig?


Såja.. nu ska jag sluta va så jävla bra på simultankapacitet och prata bara i telefon istället =)


Haidi

Va skoj med lite bilder!!! :) Snygga dojjor, jag tror jag själv tittat på dem innan! Vad sägs om att hitta på nått nu på måndag!



PUBLICERAT: 2007-10-05, 09:35:39 | URL: http://catzy84.webblogg.se
Max

Hmmpf. låt bli att tugga på mig :b



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: